לחם ערמונים של ארז קומרובסקי

קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. לשים היטב את כל חומרי הבצק (חוץ מהערמונים) עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים.
  2. בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה.
  3. מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  5. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול.
  6. מצננים לפני הפריסה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1851.9 קק״ל 5555.8 קק״ל
פחמימות 308.2 גרם 924.6 גרם
שומן 65.9 גרם 197.8 גרם
נתרן 3702.5 מ״ג 11107.5 מ״ג
חלבון 51.7 גרם 155.0 גרם
סיבים תזונתיים 14.1 גרם 42.2 גרם
שומן רווי 35.9 גרם 107.6 גרם
כולסטרול 470.6 מ״ג 1411.9 מ״ג
סידן 137.7 מ״ג 413.0 מ״ג
ברזל 6.1 מ״ג 18.2 מ״ג
אשלגן 1023.2 מ״ג 3069.6 מ״ג
אבץ 4.4 מ״ג 13.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody