לחם ערמונים של ארז קומרובסקי

קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3078
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3078.3 קק״ל 9235.0 קק״ל
    פחמימות 558.3 גרם 1674.8 גרם
    שומן 73.1 גרם 219.2 גרם
    נתרן 5326.5 מ״ג 15979.6 מ״ג
    חלבון 88.2 גרם 264.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.1 גרם 69.2 גרם
    שומן רווי 36.1 גרם 108.2 גרם
    כולסטרול 498.4 מ״ג 1495.1 מ״ג
    סידן 189.8 מ״ג 569.4 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 1385.1 מ״ג 4155.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3078
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3078.3 קק״ל 9235.0 קק״ל
    פחמימות 558.3 גרם 1674.8 גרם
    שומן 73.1 גרם 219.2 גרם
    נתרן 5326.5 מ״ג 15979.6 מ״ג
    חלבון 88.2 גרם 264.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.1 גרם 69.2 גרם
    שומן רווי 36.1 גרם 108.2 גרם
    כולסטרול 498.4 מ״ג 1495.1 מ״ג
    סידן 189.8 מ״ג 569.4 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 1385.1 מ״ג 4155.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. לשים היטב את כל חומרי הבצק (חוץ מהערמונים) עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים.
  2. בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה.
  3. מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  5. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול.
  6. מצננים לפני הפריסה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם ערמונים של ארז קומרובסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות