לחמניות ממולאות בשר, ביס של השמחות!

מה יותר טוב מלחמניות ביתיות רכות ואווריריות? לחמניות ממולאות בשר. לחמניות עסיסיות, טעימות ורכות שקל להכין. ארוחה שלמה בלחמניה אחת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

מלית בשר

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצקבקערת המיקסר מפוררים את קוביית השמרים ומוסיפים סוכר וכוס מים. מערבבים ומניחים ל-5 דקות.
  2. מוסיפים את הקמח ואת יתר המים והשמן.
  3. לשים עד שנוצר גוש אחיד של בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מעט דביק.
  4. מקמחים קערה ומניחים בתוכה את הבצק. מכסים לתפיחה של שעה.
  5. מכינים את המלית: מוודאים שמכסה סיר הלחץ סגור וכפתור הseal סגור. את הבשר מרתיחים במכשיר הנינגה בפונקציית סיר לחץ על מצב HIGH ל17 דקות (אין צורך לשנות את הטמפרטורה) עם צרור סלרי, בצל שלם, גזר, פלפל אנגלי, ועלי דפנה כרבע שעה, מוציאים ומפוררים לחוטים.
  6. קוצצים את יתר הבצל ומטגנים במכשיר הנינג׳ה באופציית טיגון באוויר חם חמש דק׳ (אין צורך לשנות את הטמפרטורה) עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים את הסילאן.
  7. מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
  8. מוסיפים כמון, מוסקט, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וקינמון. מטגנים כ-5 דקות ומסירים מהאש.
  9. לאחר שעה שהבצק תפוח, מקמחים משטח עבודה. יוצרים מהבצק כדורים במשקל 200 גרם כל אחד. מניחים ל - 10 דקות.
  10. מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק.  ממלאים בבשר.
  11. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  12. אופים במכשיר הנינגה- כ-15 דק בפונקציית אפייה/צליה כרבע שעה (אין צורך לשנות את הטמפרטורה).

מתכון: נוי מיארה

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 250.0 קק״ל 3749.7 קק״ל
פחמימות 7.7 גרם 115.2 גרם
שומן 9.4 גרם 140.9 גרם
נתרן 704.8 מ״ג 10572.5 מ״ג
חלבון 21.7 גרם 325.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 11.0 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 23.7 מ״ג 356.1 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 81.4 מ״ג 1220.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody