לחמניות ממולאות בשר

מה יותר טוב מלחמניות ביתיות רכות ואווריריות? לחמניות ממולאות בשר. לחמניות עסיסיות, טעימות ורכות שקל להכין. ארוחה שלמה בלחמניה אחת
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

מלית בשר

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצקבקערת המיקסר מפוררים את קוביית השמרים ומוסיפים סוכר וכוס מים. מערבבים ומניחים ל-5 דקות.
  2. מוסיפים את הקמח ואת יתר המים והשמן.
  3. לשים עד שנוצר גוש אחיד של בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מעט דביק.
  4. מקמחים קערה ומניחים בתוכה את הבצק. מכסים לתפיחה של שעה.
  5. מכינים את המליתאת הבשר מרתיחים במכשיר הנינגה בפונקציית סיר לחץ 17 דק׳ עם צרור סלרי, בצל שלם, גזר, פלפל אנגלי, ועלי דפנה כרבע שעה, מוציאים ומפוררים לחוטים
  6. קוצצים את יתר הבצל ומטגנים במכשיר הנינג׳ה באופציית טיגון באוויר חם חמש דק׳ עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים את הסילאן.
  7. מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
  8. מוסיפים כמון, מוסקט, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וקינמון. מטגנים כ-5 דקות ומסירים מהאש.
  9. לאחר שעה שהבצק תפוח, מקמחים משטח עבודה. יוצרים מהבצק כדורים במשקל 200 גרם כל אחד. מניחים ל - 10 דקות.
  10. מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק.  ממלאים בבשר.
  11. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  12. אופים במכשיר הנינגה- כ-15 דק בפונקציית אפייה/צליה כרבע שעה.

מתכון: נוי מיארה

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 256.2 קק״ל 3842.6 קק״ל
פחמימות 9.3 גרם 139.2 גרם
שומן 9.4 גרם 140.9 גרם
נתרן 704.8 מ״ג 10572.7 מ״ג
חלבון 21.7 גרם 325.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 11.0 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 23.8 מ״ג 356.3 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 81.4 מ״ג 1220.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody