מאפינס בננה מקמח כוסמין

יש לכם בננות קצת עייפות בסלסלת הפירות? זהר לוסטיגר-בשן מכינה מאפינס בננה מקמח כוסמין עם שיבולת שועל וללא מוצרי חלב ושמן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית מאפינס באמצעות תרסיס שמן בטעם חמאה.
  2. שמים את הסוכר והביצים בקערה גדולה וטורפים היטב, מוסיפים את רסק התפוחים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים מיץ לימון, וניל ובננות תוך כדי מעיכה וערבוב. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה, מלח ושיבולת שועל.
  5. מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית המאפינס עד ל3/4 מגובה כל שקע.
  6. אופים כ-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא לח עם מעט פירורים.

מאפינס בננה בריאים. צילום: אפיק גבאי
מוסיפים את מיץ הלימון. צילום: אפיק גבאי

מאפינס בננה בריאים. צילום: אפיק גבאי
יוצקים לתבנית. צילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1671.2 קק״ל 1671.2 קק״ל
פחמימות 321.7 גרם 321.7 גרם
שומן 32.8 גרם 32.8 גרם
נתרן 1006.3 מ״ג 1006.3 מ״ג
חלבון 22.6 גרם 22.6 גרם
סיבים תזונתיים 9.9 גרם 9.9 גרם
שומן רווי 16.1 גרם 16.1 גרם
כולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 178.8 מ״ג 178.8 מ״ג
ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
אשלגן 2317.6 מ״ג 2317.6 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody