מאפינס בננה מקמח כוסמין

יש לכם בננות קצת עייפות בסלסלת הפירות? זהר לוסטיגר - בשן מכינה מאפינס בננה מקמח כוסמין עם שיבולת שועל וללא מוצרי חלב ושמן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

מאפינס

  • 1 כוס או 200 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
  • 2 ביצים L
  • 1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק
  • 1/2 כפית תמצית וניל.
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3 בננות בינוניות
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 1 כוס או 140 גרם קמח כוסמין
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח דק

שימון

  • תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית מאפינס באמצעות תרסיס שמן פאם בטעם חמאה.
  2. שמים את הסוכר והביצים בקערה גדולה וטורפים היטב, מוסיפים את רסק התפוחים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מיץ לימון, וניל ובננות תוך כדי מעיכה וערבוב. מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה, מלח ושיבולת שועל.
  4. מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית המאפינס עד ל3/4 מגובה כל שקע.
  5. אופים כ-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא לח עם מעט פירורים.

 

  1. מאפינס בננה בריאים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את מיץ הלימון. צילום: אפיק גבאי

  2. מאפינס בננה בריאים. צילום: אפיק גבאי
    יוצקים לתבנית. צילום: אפיק גבאי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)