מאפי בצק עלים עם תאנים וקרם שקדים

ישראל אהרוני מסדר לכם את המנה האולטימטיבית להתחיל איתה את ארוחת שבועות - מאפי בצק עלים עם תאנים וקרם שקדים, קצת מלוחה וקצת מתוקה ובעיקר טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מכינים קרם שקדים: במעבד מזון טחונים את כל המרכיבים של הקרם שקדים. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  3. מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן שמים את המים והסוכר. מעלים לרתיחה ומבשלים 7 דקות, עד שנוצר סירופ סוכר.
  4. חותכים את התאנים לרבעים.
  5. מרדדים מעט את בצק העלים וחותכים ריבועים בגודל 10 ס”מ. מעבירים לקירור ל-10 דקות.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  7. מניחים את ריבועי הבצק על התבנית המרופדת בנייר אפייה. מורחים 2 כפות קרם שקדים על כל ריבוע בצק, מעל מניחים 4 רבעי תאנה ומברישים אותן בסירופ סוכר.
  8. אופים את המאפים כחצי שעה בתנור החם.
  9. לפני ההגשה, מפזרים מעט גבינה בולגרית מעל כל מאפה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 251.1 קק״ל 4520.5 קק״ל
פחמימות 7.9 גרם 141.3 גרם
שומן 22.5 גרם 404.8 גרם
נתרן 154.1 מ״ג 2774.4 מ״ג
חלבון 6.5 גרם 116.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 30.8 גרם
שומן רווי 9.2 גרם 165.2 גרם
כולסטרול 65.5 מ״ג 1179.1 מ״ג
סידן 84.8 מ״ג 1527.3 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 13.7 מ״ג
אשלגן 130.4 מ״ג 2347.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody