מה עושים עם שאריות של פתיתים? חביתה לארוחת ערב בעשר דקות!

גם לכם נשארו פתיתים מאתמול ונמאס לכם לזרוק? הנה פתרון מעולה שמשלב את הפתיתים בחביתה של ארוחת הערב וכולם ילקקו את השפתיים. באחריות!
גם לכם נשארו פתיתים מאתמול ונמאס לכם לזרוק? הנה פתרון מעולה שמשלב את הפתיתים בחביתה של ארוחת הערב וכולם ילקקו את השפתיים. באחריות!
  • יעל טל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.2 קק״ל 760.9 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 56.4 גרם
    שומן 8.9 גרם 35.5 גרם
    נתרן 450.4 מ״ג 1801.5 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 176.3 מ״ג 705.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.2 קק״ל 760.9 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 56.4 גרם
    שומן 8.9 גרם 35.5 גרם
    נתרן 450.4 מ״ג 1801.5 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 176.3 מ״ג 705.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

כנראה שאין בית שיש בו ילדים ולפחות פעם בשבוע נשאר בו סיר יתום במקרר עם שאריות של פתיתים שלאף אחד כבר לא בא לאכול.

אז שימו לב לטריק הבא שאתם תכינו בעשר דקות והילדים יטרפו ומעכשיו יבקשו בכל יום….אם תצליחו להתאפק ולא לגמור להם הכל בדרך לשולחן…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
יעל טל
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת בינונית על להבה בינונית את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
  2. טורפים את הביצים בקערה עם הפלפל והמלח.
  3. מוסיפים למחבת את הפתיתים ומערבבים (כחצי דקה).
  4. מוסיפים את יתר הירקות (אם יש ובא לכם) ומערבבים.
  5. מוזגים את הביצים, מפזרים את הזיתים ואת הגבינה המגוררת, מנמיכים את הלהבה מכסים ומטגנים עד שהחביתה מתייצבת. אפשר להפוך את החביתה ולטגן קצת מהצד השני כדי שישחים, אבל לא חובה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה עושים עם שאריות של פתיתים? חביתה לארוחת ערב בעשר דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות