הרימו כוס לחיים! מוס שוקולד קל להכנה של מיקי שמו

מחפשים קינוח אישי קל להכנה ומשגע במיוחד? המתכון הבא בדיוק בשבילכם! מוס שוקולד בכוס אישית עשיר וטעים שיגרום לכם להתענג על כל ביס
מחפשים קינוח אישי קל להכנה ומשגע במיוחד? המתכון הבא בדיוק בשבילכם! מוס שוקולד בכוס אישית עשיר וטעים שיגרום לכם להתענג על כל ביס
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.4 קק״ל 1766.6 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 113.5 גרם
    שומן 19.4 גרם 135.5 גרם
    נתרן 12.3 מ״ג 86.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 24.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 84.5 גרם
    כולסטרול 2.0 מ״ג 14.3 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 229.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 1100.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.4 קק״ל 1766.6 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 113.5 גרם
    שומן 19.4 גרם 135.5 גרם
    נתרן 12.3 מ״ג 86.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 24.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 84.5 גרם
    כולסטרול 2.0 מ״ג 14.3 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 229.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 1100.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

1. משרים את הג’לטין במים.
2. בסיר מרתיחים את החלב והג’לטין, כאשר הוא מגיע לבעבוע שופכים לבפנים את השוקולד המריר, ולאחר דקה מסירים מן האש.
3. מערבבים עד לקבלת אחידות ומצננים לטמפרטורת החדר.
4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה ותערובת השוקולד, עד לקבלת קצפת חלקה ויציבה.
5. מעבירים את הקצפת היציבה לשק זילוף ומזלפים לכוסות עד 1/2 הגובה, ומקשטים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הרימו כוס לחיים! מוס שוקולד קל להכנה של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מהברז

קטגוריות

אביזרים

טכניקות