מוקפץ פסטה עם חזה עוף, אפונה ותירס שילדים אוהבים

איך מבשלים ארוחת צהריים בריאה ומזינה לילדים ולמשפחה? לגלי ברמן יש את המתכון המושלם - מוקפץ פסטה עם חזה עוף, אפונה ותירס שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות או לקוביות.
  2. חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות, חותכים את הגזר לג’וליאנים וחותכים את הפטריות לרבעים.
  3. מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. מוסיפים את העוף ומטגנים 2 דקות.
  4. מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים 5 דקות.
  5. מוסיפים את הגזר ואת הפטריות ומטגנים 5 דקות.
  6. מוסיפים את האפונה והתירס, שמן השומשום, השומשום, מים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 15 דקות.
  7. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים לתבשיל. מערבבים ומטגנים יחד 2 דקות. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 127.0 קק״ל 635.2 קק״ל
פחמימות 12.2 גרם 60.9 גרם
שומן 6.5 גרם 32.6 גרם
נתרן 644.1 מ״ג 3220.3 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 19.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 4.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 22.3 מ״ג 111.6 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 442.8 מ״ג 2214.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody