רקע הנמל מעודכן

מיוחדת במינה: עוגה בחושה עם שמן זית, תפוזים ושוקולד

חגיגה של טעמים בעוגה אחת! עוגה בחושה עם שמן זית מעולה, תפוזים מרעננים וציפוי שוקולדי עשיר שסוגר את הביס בשלמות
חגיגה של טעמים בעוגה אחת! עוגה בחושה עם שמן זית מעולה, תפוזים מרעננים וציפוי שוקולדי עשיר שסוגר את הביס בשלמות
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5889.2 קק״ל 5889.2 קק״ל
    פחמימות 548.6 גרם 548.6 גרם
    שומן 390.4 גרם 390.4 גרם
    נתרן 812.5 מ״ג 812.5 מ״ג
    חלבון 77.1 גרם 77.1 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרם
    כולסטרול 1322.7 מ״ג 1322.7 מ״ג
    סידן 531.8 מ״ג 531.8 מ״ג
    ברזל 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 1967.1 מ״ג 1967.1 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5889.2 קק״ל 5889.2 קק״ל
    פחמימות 548.6 גרם 548.6 גרם
    שומן 390.4 גרם 390.4 גרם
    נתרן 812.5 מ״ג 812.5 מ״ג
    חלבון 77.1 גרם 77.1 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרם
    כולסטרול 1322.7 מ״ג 1322.7 מ״ג
    סידן 531.8 מ״ג 531.8 מ״ג
    ברזל 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 1967.1 מ״ג 1967.1 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור

הניחוחות שיצאו מהתנור שלכם כמה דקות לאחר התחלת אפיית העוגה הזו ישגעו ויטריפו לא רק את בני המשפחה, אלא גם את כל השכנים! קבלו מתכון מושלם של עוגה בחושה עשירה בכל טוב – שמן זית איכותי, דבש טהור, קקאו מעולה, ליקר תפוזים וגנאש שוקולד-תפוזים שלא טעמתם בחייכם. רוצו להכין!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות
ניצן סוסיד
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

שימון התבנית

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה וקליפת התפוז המגוררת.
  4. מערבבים בקערה נוספת את שמן הזית, ליקר התפוזים, החלב, הדבש והחמאה המומסת.
  5. מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת הקמח ואת תערובת שמן הזית לסירוגין ומערבבים.
  6. יוצקים את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק משומנת בתרסיס שמן זית ואופים 40 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע. מצננים.
  7. מכינים את הציפוי: מחממים בסיר קטן את כל מרכיבי הציפוי ליצירת קרם חלק. מצננים לטמפרטורת החדר.
  8. מוזגים את הציפוי מעל העוגה שהתקררה, מקשטים בפלחי תפוז ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מיוחדת במינה: עוגה בחושה עם שמן זית, תפוזים ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות