
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
100 גרם בלובנד – ללא תוספת מלחבטמפרטורת החדר
-
1/3כוס או 65 גרם סוכר חום בהיר דמררה
-
1/4 כוס דבש
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
-
1 3/4כוסות או 250 גרם קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1 1/2 כפיות קינמון טחוןאפשר להוסיף גם תבלינים אחרים כגון הל, אניס, ציפורן
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר והדבש ומערבבים במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה והמים וממשיכים לערבב. מורידים את התערובת מדפנות הקערה בעזרת מרית.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להיווצר בצק. מגלגלים אותו לנחש, מניילנים ומקררים כשעה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הנחש לחתיכות בעובי כ-1.5 ס”מ.
- מכדררים כל חתיכה לכדור, טובלים באבקת סוכר ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
- אופים כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות.
- מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.

בשיתוף עם בלובנד
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
35
מנות
קלוריות
71.7
קק״ל
2509.7
קק״ל
פחמימות
8.6
גרם
299.4
גרם
שומן
2.6
גרם
90.6
גרם
נתרן
7.9
מ״ג
277.4
מ״ג
חלבון
0.9
גרם
31.6
גרם
סיבים תזונתיים
0.2
גרם
6.1
גרם
שומן רווי
1.1
גרם
37.3
גרם
כולסטרול
7.2
מ״ג
253.2
מ״ג
סידן
5.5
מ״ג
190.9
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
4.2
מ״ג
אשלגן
12.4
מ״ג
434.2
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
2.8
מ״ג
תגובות (0)