מי דובשנית של אימא? דובשניות מתוקות מתוקות

עוגיות דבש מושלמות וקלות להכנה, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ שאף אחד לא יוכל לסרב להן, לא בראש השנה ולא בכל חג או יום חול אחר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר והדבש ומערבבים במהירות גבוהה.
  2. מוסיפים את הביצה והמים וממשיכים לערבב. מורידים את התערובת מדפנות הקערה בעזרת מרית.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להיווצר בצק. מגלגלים אותו לנחש, מניילנים ומקררים כשעה.
  4. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  5. חותכים את הנחש לחתיכות בעובי כ-1.5 ס”מ.
  6. מכדררים כל חתיכה לכדור, טובלים באבקת סוכר ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
  7. אופים כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות.
  8. מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
דובשניות בלובנד
דובשניות פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 35 מנות
קלוריות 71.7 קק״ל 2509.7 קק״ל
פחמימות 8.6 גרם 299.4 גרם
שומן 2.6 גרם 90.6 גרם
נתרן 7.9 מ״ג 277.4 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 37.3 גרם
כולסטרול 7.2 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 5.5 מ״ג 190.9 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 12.4 מ״ג 434.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar