-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.1 קק״ל 1621.4 קק״לפחמימות 19.6 גרם 235.5 גרםשומן 3.6 גרם 43.0 גרםנתרן 418.0 מ״ג 5016.4 מ״גחלבון 5.7 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 42.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 160.2 מ״ג 1922.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.1 קק״ל 1621.4 קק״לפחמימות 19.6 גרם 235.5 גרםשומן 3.6 גרם 43.0 גרםנתרן 418.0 מ״ג 5016.4 מ״גחלבון 5.7 גרם 69.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 42.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 160.2 מ״ג 1922.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
1 כוס אורז קלרוזמזרח מערב
-
1 כוס מים רותחים
-
4 כפות מיריןמזרח מערב
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
פרגית
-
200 גרם סטייק פרגיתחתוכה לקוביות
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
6 מלפפונים בינונייםחצויים לאורך
-
1 אבוקדו גדולקלוף, חצוי ופרוס
-
1 חופן כוסברהעלים
-
4 כפות ספייסי מיונזמזרח מערב
-
4 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
אופן הכנה
- מרוקנים את המלפפון מהתוכן בעזרת כפית.
- מכינים את הפרגיות: במחבת רחבה מקפיצים את קוביות הפרגית ומטבלים ברוטב צ’ילי מתוק, מלח ופלפל.
- מכינים את האורז: מניחים את האורז במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לסיר קטן עם כוס מים רותחים.
- ברגע שרותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 10 דקות.
- לאחר הבישול מתבלים את האורז עם מירין, חומץ אורז ומלח. מערבבים ומקררים.
- מרכיבים את המנה: בכל חצי מלפפון ממלאים אורז, מפזרים מעל קוביות פרגית וכמה פרוסות אבוקדו.
- מזלפים מעל מעט מיונז צ’ילי, סרירצ’ה וכוסברה ומגישים.
אופן הכנה
- מרוקנים את המלפפון מהתוכן בעזרת כפית.
- מכינים את הפרגיות: במחבת רחבה מקפיצים את קוביות הפרגית ומטבלים ברוטב צ’ילי מתוק, מלח ופלפל.
- מכינים את האורז: מניחים את האורז במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לסיר קטן עם כוס מים רותחים.
- ברגע שרותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 10 דקות.
- לאחר הבישול מתבלים את האורז עם מירין, חומץ אורז ומלח. מערבבים ומקררים.
- מרכיבים את המנה: בכל חצי מלפפון ממלאים אורז, מפזרים מעל קוביות פרגית וכמה פרוסות אבוקדו.
- מזלפים מעל מעט מיונז צ’ילי, סרירצ’ה וכוסברה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן