סנו רקע

מנה מהממת: תפוח אדמה פרוס ממולא בבשר טחון

תפוח אדמה ובשר הם שילוב מנצח את זה כבר כולנו יודעים, שיטת ההגשה המיוחדת הזאת גורמת למנה להיות אישית ולתת כבוד גם לתפוח האדמה וגם לבשר.
תפוח אדמה ובשר הם שילוב מנצח את זה כבר כולנו יודעים, שיטת ההגשה המיוחדת הזאת גורמת למנה להיות אישית ולתת כבוד גם לתפוח האדמה וגם לבשר.
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.2 קק״ל 811.6 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 45.5 גרם
    שומן 3.8 גרם 37.8 גרם
    נתרן 176.1 מ״ג 1761.1 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 22.8 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 269.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 212.5 מ״ג 2125.0 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.2 קק״ל 811.6 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 45.5 גרם
    שומן 3.8 גרם 37.8 גרם
    נתרן 176.1 מ״ג 1761.1 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 22.8 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 269.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 212.5 מ״ג 2125.0 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
ניצן סוסיד
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מטגנים במחבת גדולה בצל עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  3. מוסיפים את הבשר ובעזרת כף מפוררים ומטגנים אותו עד שהוא מתבשל כמעט לגמרי.
  4. מתבלים בפרטוזיליה, אורגנו, טימין, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ובהרט. מערבבים ומכבים את האש.
  5. פורסים את תפוחי האדמה - חורצים בעזרת סכין חריצים מלמעלה עד כמעט לתחתית של תפוח האדמה.
  6. על תבנית מרופדת נייר אפייה ממלאים בנדיבות את חריצי תפוח האדמה שחרצנו בבשר המבושל.
  7. מברישים את תפוחי האדמה הפרוסים בשמן זית בנדיבות. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים כ-45 דקות, עד שתפוח האדמה מתרכך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה מהממת: תפוח אדמה פרוס ממולא בבשר טחון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מישל פרידמן

    נראה ממש טוב! את חורצת את התפוחי אדמה ללא בישול או אפיה מקדימה?..

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מישל, חורצים אותם לפני אפייה או בישול.

    Avatar
    משה מיארה

    בכמות המלח יש טעות וזה צריך להיות רק חצי כפית

      Avatar
      מערכת Foody

      היי משה, תודה על עירור תשומת הלב, תוקן במתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות