window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

מנה מעולה לראשונה או כתוספת: סלט שורשים

מנת סלט בריאה וקלילה כתוספת למנה עיקרית או כמנת פתיחה במנות אישיות, בטעמי המזרח הרחוק שמוסיפה קראנצ'יות וטריות לכל ביס וביס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

סלט

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: פורסים את הירקות במעבד המזון דרך דיסק הגירוד (פורס למקלות דקים).
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים בשייקר את כל מרכיבי הרוטב.
  3. מערבבים את הירקות עם הרוטב ומפזרים שומשום קלוי מעל.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 221.8 קק״ל 887.4 קק״ל
פחמימות 19.2 גרם 76.7 גרם
שומן 14.1 גרם 56.3 גרם
נתרן 595.6 מ״ג 2382.4 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 20.1 גרם
סיבים תזונתיים 9.5 גרם 37.9 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 120.7 מ״ג 482.7 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 888.0 מ״ג 3552.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    ספיר

    קליל מזין ובריא. תודה על מתכון מעולה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody