קרין גורן עושה שמייח! מסיבת ארטיקים משוגעת בבית

אם תמיד חלמתם להרים בבית מסיבת ארטיקים ולהכין סוגים שונים של קינוח קיצי מגניב, טעים ומרענן, תוצרת בית, עם מגוון תוספות שאוהבים, מעכשיו זה לגמרי אפשרי
אם תמיד חלמתם להרים בבית מסיבת ארטיקים ולהכין סוגים שונים של קינוח קיצי מגניב, טעים ומרענן, תוצרת בית, עם מגוון תוספות שאוהבים, מעכשיו זה לגמרי אפשרי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    1009
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1008.6 קק״ל 12103.4 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 568.4 גרם
    שומן 83.4 גרם 1000.9 גרם
    נתרן 144.2 מ״ג 1730.5 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 52.0 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 527.7 גרם
    כולסטרול 168.3 מ״ג 2020.0 מ״ג
    סידן 191.3 מ״ג 2295.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 42.8 מ״ג
    אשלגן 517.0 מ״ג 6203.6 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 24.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    1009
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1008.6 קק״ל 12103.4 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 568.4 גרם
    שומן 83.4 גרם 1000.9 גרם
    נתרן 144.2 מ״ג 1730.5 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 52.0 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 527.7 גרם
    כולסטרול 168.3 מ״ג 2020.0 מ״ג
    סידן 191.3 מ״ג 2295.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 42.8 מ״ג
    אשלגן 517.0 מ״ג 6203.6 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 24.4 מ״ג
    סגור

לא צריך מכונת זמן כדי לחזור לילדות- מספיק להכין (ולאכול) קינוחים קפואים על מקל… את הארטיקים האלה אפשר להכין בטעם אחד ולצפות בציפוי אחד. אבל הכי כיף להכין כמה טעמים (חלבה, נוטלה וחמאת בוטנים), לטבול בשוקולד מומס בצבעים שונים ולשחק עם הקישוטים והתוספות. אם אתם במצב רוח נועז- אפשר אפילו להחביא בחלק מהארטיקים ענבים קפואים (השילוב מפתיע!)

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיק בטעם נוטלה

ארטיק בטעם חלבה

ארטיק בטעם במבה (חמאת בוטנים)

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את ה”גלידה”: טורפים מיכל שמנת מתוקה אחד עם אחד הממרחים (נוטלה, ממרח חלבה או חמאת בוטנים). אם הממרח סמיך מדי, אפשר לחמם אותו מעט במיקרוגל לפני הערבוב.
  2. בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג (בארטיק חמאת הבוטנים מוסיפים גם אבקת סוכר) עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים את תערובת השמנת המתוקה והממרח ומקציפים יחד עוד 10 שניות.
  3. משלבים תוספות לפי הטעם ומכינים את הארטיקים: מקפלים לתוך הקרם תוספות יבשות (פירורי עוגיות, שוקולד קצוץ, סוכריות, שברי אגוזים). מזלפים מעל סירופ שוקולד או שוקולד מומס ומערבבים בעדינות למראה שיש. ממלאים כמעט עד הסוף כוסות חד פעמיות קטנות. אם רוצים, מחביאים גם ענבים או פירות יער שלמים (ענב או שניים לכוס). נועצים פנימה את המקל. מקפיאים להתקשות.
  4. מצפים ומקשטים: מערבבים שוקולד מומס (מריר, חלב או לבן) עם שמן. משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ) וטובלים בשוקולד לציפוי. אוכלים מיד או שומרים במקפיא.

הערות

  • על מנת להכין את המנה תצטרכו כוסות חד פעמיות רגילות ו/ או קטנות, מקלות ארטיק או מקל עגול בינוני (קונים בחנויות יצירה).
  • אפשר להכין את הציפוי גם משוקולד חלב או שוקולד לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן עושה שמייח! מסיבת ארטיקים משוגעת בבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ימית דולברג

    אם אני רוצה להכין רק בטעם וניל אז פשןט לא מוסיפה כלום?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון מאוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות