מרק זוקיני קל ומהיר שכל המשפחה תאהב

יום אפור וגשום מבקש לעצמו מרק ירוק. איילת לטוביץ מכינה את המנה המושלמת לחורף אבל גם לאירוח חלבי. מרק זוקיני קל ומהיר ב-20 דקות ובלי ערמות כלים מלוכלכים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את הזוקיני בפומפייה (או במעבד מזון עם דיסקית גירור).
  2. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הזוקיני. מטגנים על להבה בינונית 5 דקות.
  3. כותשים את שיני השום.
  4. מוסיפים את השום לסיר ומתבלים במלח ופלפל שחור. בוחשים מדי פעם. מטגנים כ-10 דקות, עד שהזוקיני מתרכך.
  5. יוצקים לסיר חלב ומוסיפים מים עד לכיסוי כמעט מוחלט של הזוקיני. מעלים לרתיחה, מבשלים 2 דקות ומסירים מהאש.
  6. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול.

    מרק זוקיני איילת לטוביץ
    מרק זוקיני ירוק ליום אפור וגשום

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 199.0 קק״ל 1193.9 קק״ל
פחמימות 7.1 גרם 42.7 גרם
שומן 17.2 גרם 103.0 גרם
נתרן 579.5 מ״ג 3477.0 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 38.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 10.7 גרם 64.0 גרם
כולסטרול 46.6 מ״ג 279.8 מ״ג
סידן 132.4 מ״ג 794.7 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 179.9 מ״ג 1079.5 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    בר רדושינסקי

    נשמע מעניין מאוד! חייבת לנסותת

      Avatar
      Foody Foody

      בהצלחה רבה (:

    Avatar
    שירלי ירושלמי-ביטון

    חדש לי שעושים מרק מזוקיני וחלב

      Avatar
      Foody Foody

      זה יוצא נהדר! שווה לנסות (:

    Avatar
    דיקלה צימט

    פעם ראשונה שמכינה מרק זוקיני ויצא ממש טעים!!!!

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!!! תודה(: