מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס בנינג’ה פודי

אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
  2. שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את בתכנית “בישול/צריבה” ומכוונים לעוצמה גבוהה וממתינים 4-5 דקות (הסיר ריק, זה לצורך חימום מוקדם).
  3. מוסיפים לסיר את השמנים, הבצל והשום ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים, הסויה, קרם הקוקוס והמים. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
  5. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים שהשסתום העליון על מצב Seal ובוחרים מצב “סיר לחץ” על עוצמה גבוהה וזמן בישול של 12 דקות. מפעילים את הסיר.
  6. בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהירקות רכים לגמרי, מעבירים למעבד מזון (נינג’ה) וטוחנים למרקם חלק. ניתן לטחון את המרק בתוך הסיר בעזרת בלנדר מוט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 157.9 קק״ל 1263.3 קק״ל
פחמימות 17.1 גרם 136.9 גרם
שומן 7.6 גרם 61.1 גרם
נתרן 286.0 מ״ג 2287.8 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 25.1 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 29.5 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 17.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 44.3 מ״ג 354.6 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 393.8 מ״ג 3150.3 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody