מרק כתומים חורפי ומושלם בלחיצת כפתור

מרק כתומים חורפי ומושלם שמכין רותם בן מויאל במכשיר אחד בלי הרבה כלים ובלגן ומוגש לצד ברוסקטת גבינת שמנת ופרמז'ן חמה, קריספית וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

רותם בן-מויאל מכין לנו מרק כתומים מוקרם שמחמם את הלב והנשמה בעיקר כי מכינים אותו בצ’יק.

פשוט לוחצים על הכפתור המתאים במכשיר המולינקס ובזמן שהכל מתבשל ונטחן, אתם יכולים להכין לכם עוד כוס תה…

מצרכים

מרק

ברוסקטה

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל הירקות והציר למכשיר המולינקס. מרתיחים ומחכים שהירקות יתרככו.
  2. מוסיפים את השמנת, הג’ינג’ר, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט והחמאה ומפעילים שוב את מכשיר המולינקס על פונקציה של הכנת מרק טחון.
  3. חוצים את לחמניות הבגט לאורכן, מורחים עליהן גבינת שמנת עם או בלי שום ומעט פלפל שחור. מפזרים גבינת פרמז’ן ומכניסים לתנור לכ-5 דקות עד שהגבינה נמסה.
  4. מגישים לצד המרק הקרמי נתכרבל בפוך עם סרט טוב ונקשיב לגשם (:

#רק_ככה!!!

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 512.0 קק״ל 2047.9 קק״ל
פחמימות 22.7 גרם 90.7 גרם
שומן 33.6 גרם 134.5 גרם
נתרן 617.6 מ״ג 2470.5 מ״ג
חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
שומן רווי 20.6 גרם 82.4 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 531.2 מ״ג 2124.7 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 2747.0 מ״ג 10987.9 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אביגיל

    אם אין לי את המכשיר מולינקס, איך אני עושה פשוט בסיר, אותו רעיון אותן הוראות? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      היי, רצוי לחמם את החמאה עם מעט שמן זית ולגן את הבצל עד הזהבה ורק אחרי זה להוסיף את שאר הרכיבים. לבשל עד ריכוך ולהמשיך לפי הוראות המתכון. בהצלחה (:

    Avatar
    ימית

    מה אפשר לשים במקום השמנת מתוקה והחמאה??

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש בשמן במקום בחמאה ובשמנת צמחית, חלב קוקוס (שישפיע על הטעם כמובן אבל לטובה, אם אוהבים טעם של קוקוס) או פשוט לא להקרים בכלל.