מרק לקוסקוס מרוקאי

מרק לקוסקוס מרוקאי של יונית צוקרמן. יונית מלמדת איך להכין מרק מושלם שהוא לא רק שהוא טעים בטירוף, אלא גם מאוד פשוט להכנה והולך נהדר עם קוסקוס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות.
  2. שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומתחילים עם טיגון הבצל. אחרי כדקה מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. מטגנים עד שהעוף משחים מעט.
  3. מוסיפים את כל קוביות הירקות ומערבבים.
  4. ממלאים את הסיר במים שיגיעו לגובה של כ-2 ס”מ מעל הירקות.
  5. מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור במשך שעה.
  6. מגישים את המרק על מצע קוסקוס לצד קציצות.

הערות

  • אפשר להכין עם שוקי עוף או חתיכות בשר שבושל קודם
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 363.7 קק״ל 2182.1 קק״ל
פחמימות 70.3 גרם 421.9 גרם
סוכר 13.8 גרם 82.5 גרם
שומן 1.1 גרם 6.4 גרם
נתרן 557.0 מ״ג 3342.1 מ״ג
חלבון 22.0 גרם 132.2 גרם
סיבים תזונתיים 31.7 גרם 190.1 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 2.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 324.0 מ״ג 1943.9 מ״ג
ברזל 6.1 מ״ג 36.5 מ״ג
אשלגן 2770.9 מ״ג 16625.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    שושנה קדושים

    שיחקתם אותה עם המרק.. החתן שלי המרוקאי לעקר את הצלחת וביקש עוד

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!!!

הצג עוד