
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
-
2 בצלים גדולים
-
4 שוקי עוף עם עור בינוניים
-
500 גרם דלעת
-
1 שקית גרגירי חומוס קפואים
-
3 גזרים בינוניים
-
3 קישואים בינוניים
-
2 בטטות בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 לפת בינוני
-
2 גבעולי סלרי
-
2 עגבניות בינוניות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 כף אבקת מרק עוףקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/2 כף כורכום
-
1/2 כף פלפל לבן טחון
-
כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות.
- שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומתחילים עם טיגון הבצל. אחרי כדקה מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. מטגנים עד שהעוף משחים מעט.
- מוסיפים את כל קוביות הירקות ומערבבים.
- ממלאים את הסיר במים שיגיעו לגובה של כ-2 ס”מ מעל הירקות.
- מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור במשך שעה.
- מגישים את המרק על מצע קוסקוס לצד קציצות.
הערות
- אפשר להכין עם שוקי עוף או חתיכות בשר שבושל קודם
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
363.7
קק״ל
2182.1
קק״ל
פחמימות
70.3
גרם
421.9
גרם
סוכר
13.8
גרם
82.5
גרם
שומן
1.1
גרם
6.4
גרם
נתרן
557.0
מ״ג
3342.1
מ״ג
חלבון
22.0
גרם
132.2
גרם
סיבים תזונתיים
31.7
גרם
190.1
גרם
שומן רווי
0.4
גרם
2.7
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
324.0
מ״ג
1943.9
מ״ג
ברזל
6.1
מ״ג
36.5
מ״ג
אשלגן
2770.9
מ״ג
16625.5
מ״ג
אבץ
1.2
מ״ג
7.0
מ״ג
תגובות (9)
שיחקתם אותה עם המרק.. החתן שלי המרוקאי לעקר את הצלחת וביקש עוד
איזה כיף! כל הכבוד!!!