מרק לקוסקוס מרוקאי

יונית צוקרמן מלמדת איך להכין את המרק המושלם לקוסקוס מרוקאי. לא רק שהוא טעים בטירוף, עם המתכון הזה תגלו כמה קל להכין אותו בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות.
  2. שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומתחילים עם טיגון הבצל. אחרי כדקה מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. מטגנים עד שהעוף משחים מעט.
  3. מוסיפים את כל קוביות הירקות ומערבבים.
  4. ממלאים את הסיר במים שיגיעו לגובה של כ-2 ס”מ מעל הירקות. מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור במשך שעה.
  5. מגישים על מצע קוסקוס לצד קציצות.

הערות

  • אפשר להכין עם שוקי עוף או חתיכות בשר שבושל קודם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 254.9 קק״ל 1529.2 קק״ל
פחמימות 57.8 גרם 347.1 גרם
שומן 1.5 גרם 9.1 גרם
נתרן 299.6 מ״ג 1797.6 מ״ג
חלבון 17.4 גרם 104.6 גרם
סיבים תזונתיים 20.0 גרם 120.0 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.2 גרם
כולסטרול 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
סידן 82.1 מ״ג 492.5 מ״ג
ברזל 5.2 מ״ג 31.4 מ״ג
אשלגן 1132.6 מ״ג 6795.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody