מרק עגבניות ולחם שאפשר להכין משאריות חלה

נשארו לכם פרוסות לחם או חלה משבת? אהרוני מלמד איך לנצל שאריות ומכין מרק עגבניות ולחם, קטיפתי וסמיך, שגם ילדים יאהבו
נשארו לכם פרוסות לחם או חלה משבת? אהרוני מלמד איך לנצל שאריות ומכין מרק עגבניות ולחם, קטיפתי וסמיך, שגם ילדים יאהבו
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.6 קק״ל 1165.8 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 120.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 47.1 גרם
    נתרן 840.5 מ״ג 2521.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 291.0 מ״ג 873.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 868.4 מ״ג 2605.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.6 קק״ל 1165.8 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 120.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 47.1 גרם
    נתרן 840.5 מ״ג 2521.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 291.0 מ״ג 873.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 868.4 מ״ג 2605.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום.
  2. מגרדים את הגבינה.
  3. קורעים את הלחם לחתיכות בינוניות.
  4. בתחתית כל עגבנייה חורצים צלב ומניחים אותן בקערה גדולה. שופכים על העגבניות מים רותחים. ממתינים כמה דקות ומסננים את המים. קולפים את העגבניות וקוצצים גס.
  5. מחממים בסיר את השמן ומטגנים כדקה את השום והמרווה.
  6. מוסיפים את הלחם והעגבניות, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
  7. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כ-5 דקות.
  8. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עגבניות ולחם שאפשר להכין משאריות חלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות