מרק עוף צלול בתוספת אטריות אורז ועלי תרד

ריחות של בית - מרק עוף צלול עם טוויסט של טעמים אסייאתים, בתוספת אטריות אורז ותרד, מוגש עם ליים וכוסברה. המרק ללא גלוטן ומתאים מאוד גם לפסח הבא עלינו לטובה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים עד להגשה.

    מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן. צילום: אפיק גבאי
    מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן. צילום: אפיק גבאי

  2. חותכים את חזה העוף לחתיכות גסות, שמים בסיר, ממלאים ב-3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  3. מורידים את הקצף בעזרת כף, ומוסיפים לסיר את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הפלפל ועלי הדפנה. מורידים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות. מדי פעם מערבבים ומורידים את הקצף.
  4. מכבים את הלהבה, מוציאים את חתיכות העוף לצלחת ומפרקים לקרעים קטנים. שומרים בצד.
  5. מסננים את ציר העוף מהירקות והתבלינים. מוסיפים את רוטב הסויה, טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מפזרים את האטריות בין קערות ההגשה , מוסיפים מעל את חתיכות העוף, עלי כוסברה, עלי תרד וטבעות צ’ילי, מכסים על ידי ציר העוף השקוף ומגישים מיד בליווי פרוסות לימון או ליים.

    מרק עוף צלול עם אטריות אורז ותרד. צילום: אפיק גבאי
    מרק עוף צלול עם אטריות אורז ותרד. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 522.5 קק״ל 2089.9 קק״ל
פחמימות 89.7 גרם 358.9 גרם
שומן 4.1 גרם 16.6 גרם
נתרן 383.0 מ״ג 1531.8 מ״ג
חלבון 31.5 גרם 125.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.5 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 57.0 מ״ג 228.0 מ״ג
סידן 154.1 מ״ג 616.5 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 596.2 מ״ג 2384.7 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody