מרק עוף תאילנדי עם אטריות מטוגנות

ישראל אהרוני מכין מנה חורפית ומנחמת מהמזרח הרחוק - מרק עוף תאילנדי עם אטריות מטוגנות קראנצ'יות מלמעלה שמשדרגות אותו פלאים. חופשה בתאילנד בלי לארוז מזוודה
ישראל אהרוני מכין מנה חורפית ומנחמת מהמזרח הרחוק - מרק עוף תאילנדי עם אטריות מטוגנות קראנצ'יות מלמעלה שמשדרגות אותו פלאים. חופשה בתאילנד בלי לארוז מזוודה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.9 קק״ל 3135.3 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 200.9 גרם
    שומן 27.9 גרם 223.2 גרם
    נתרן 337.9 מ״ג 2702.9 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 124.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.1 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 169.2 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 78.2 מ״ג 625.4 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 633.9 מ״ג 5071.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 391.9 קק״ל 3135.3 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 200.9 גרם
    שומן 27.9 גרם 223.2 גרם
    נתרן 337.9 מ״ג 2702.9 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 124.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.1 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 169.2 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 78.2 מ״ג 625.4 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 633.9 מ״ג 5071.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות מטוגנות

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במי ברז ומערבבים עם מעט שמן למניעת הידבקות.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק בווק ומטגנים מחצית מכמות האטריות בשמן, עד שהן פריכות לגמרי. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  3. במכתש ועלי (או בכוס בלנדר מוט) כותשים את הפלפל החריף, בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר וסוכר הדקלים עד לקבלת משחה פירורית.
  4. בסיר גדול מחממים שמן, מוסיפים את תערובת התבלינים ומטגנים כשתי דקות.
  5. יוצקים למחבת את חלב הקוקוס, מוסיפים עלי קפיר ליים, מים רותחים וסויה ומביאים לרתיחה.
  6. חותכים את הגזרים לטבעות ואת הקישואים לחצאי עיגולים. חותכים את הפרגית והבאק צ’וי לרצועות דקות.
  7. מוסיפים גזרים, קישואים, כורכום, מיץ ליים ונתחי פרגית ומביאים שוב לרתיחה, מבשלים כעשר דקות. ברגע האחרון מוסיפים את הבאק צ’וי לבישול קצר של דקה.
  8. מגישים: מחלקים את האטריות המבושלות לקעריות מרק, יוצקים עליהן את המרק, מוסיפים נבטים ואטריות מטוגנות מלמעלה, מעטרים בבצל ירוק ועלי כוסברה טריים. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עוף תאילנדי עם אטריות מטוגנות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות