מרק פטריות טבעוני בצ’יק של עז תלם

עז תלם מחמם לכם את החורף ומכין מרק פטריות טבעוני משגע. מסמיכים את המרק בעזרת קרם קוקוס ונהנים ממרק עשיר ובריא בלי הרבה כלים ובלגן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. בעזרת הידיים שוברים את הפטריות המיובשות. מעבירים לקערה. יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל הפטריות ומשרים 20 דקות. מסננים.
  2. חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. קוצצים את הבצל הירוק.
  3. מכניסים את הפטריות המסוננות, שמן הקוקוס, הכרשה, פטריות השמפיניון, הסויה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
  4. בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
  5. מוסיפים את קרם הקוקוס. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
  6. מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים בצל ירוק מעל כל קערית.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 341.4 קק״ל 1706.8 קק״ל
פחמימות 16.3 גרם 81.6 גרם
שומן 31.1 גרם 155.5 גרם
נתרן 682.9 מ״ג 3414.7 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 32.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 20.7 גרם
שומן רווי 26.5 גרם 132.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 46.0 מ״ג 230.1 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 14.6 מ״ג
אשלגן 689.4 מ״ג 3446.8 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody