מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אטריות

להגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את כל חומרי המרק: הציר, המים, הסויה, הווסטצ’סטר, הג’ינג’ר והשום עם כל התבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה עד שהטעמים מתמזגים. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. מסננים את הנוזל.
  2. בינתיים מכינים את האיטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  3. חותכים את שאר המרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
  4. מרכיבים את המרק: בכל קערה מניחים אחד ליד השני: חופן איטריות חופן נבטים, מעט גזר מעט אצות ווקאמה, חופן בצל ירוק, חופן כוסברה, כמה עלי תרד או בזיליקום מעט צילי וביצה חתוכה לשניים. יוצקים את המרק הרותח מעל הכל ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 192.2 קק״ל 960.9 קק״ל
פחמימות 5.9 גרם 29.6 גרם
שומן 9.9 גרם 49.5 גרם
נתרן 221.5 מ״ג 1107.4 מ״ג
חלבון 22.8 גרם 114.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 1.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 53.8 מ״ג 268.9 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 255.2 מ״ג 1275.9 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody