חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.1 קק״ל 535.5 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 18.2 גרם
    שומן 5.1 גרם 25.6 גרם
    נתרן 106.7 מ״ג 533.3 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 77.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 45.2 מ״ג 226.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.1 קק״ל 535.5 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 18.2 גרם
    שומן 5.1 גרם 25.6 גרם
    נתרן 106.7 מ״ג 533.3 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.4 מ״ג 77.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 45.2 מ״ג 226.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

להגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר את כל חומרי המרק: הציר, המים, הסויה, הווסטצ’סטר, הג’ינג’ר והשום עם כל התבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה עד שהטעמים מתמזגים. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. מסננים את הנוזל.
  2. בינתיים מכינים את האיטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  3. על קרש חיתוך חותכים את שאר המרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
  4. מרכיבים את המרק: בכל קערה מניחים אחד ליד השני: חופן איטריות חופן נבטים, מעט גזר מעט אצות ווקאמה, חופן בצל ירוק, חופן כוסברה, כמה עלי תרד או בזיליקום, פרוסות של טופו, מעט צ’ילי וביצה חתוכה לשניים. יוצקים את המרק הרותח מעל הכל ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רותי רם און

    היי,למי שלא אוכל טופו,איך אפשר לשלב בשרים?חמשת התבלינים של חברת מזרח מערב?תודה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לגוון את המרק עם פרוסות חזה עוף צלוי בתבלינים או פרגית או סטייק בקר צרוב במחבת פסים ופרוס. בהצלחה!

      Avatar
      Foody Foody

      בשמחה (:

    Avatar
    רענן אבידור

    יש במרכיבים טופו חומוס אבל אין התייחסות בהכנה…

      Avatar
      Foody Foody

      את פרוסות טופו החומוס מוסיפים למנה בשלב הרכבת המנה עם כל יתר התוספות. בהצלחה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות