מרק שעועית ועגבניות של משה שגב

כשהגשם דופק על החלון בחוץ כדאי שיתבשל מרק טוב בפנים - משה שגב מכין מרק שעועית ועגבניות עשיר וסמיך שמחמם את הבטן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
  2. קוצצים דק את גבעולי הסלרי ושומרים את העלים בצד.
  3. חותכים את העגבניות לקוביות.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את השום, הבצל והסלרי עד להשחמה.
  5. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, העגבניות המרוסקות ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים את השעועית ומבשלים כשעה.
  7. לקראת סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי ואת הכוסברה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 694.9 קק״ל 2779.5 קק״ל
פחמימות 86.4 גרם 345.6 גרם
שומן 20.8 גרם 83.3 גרם
נתרן 1185.5 מ״ג 4742.0 מ״ג
חלבון 32.2 גרם 128.7 גרם
סיבים תזונתיים 24.1 גרם 96.5 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 416.6 מ״ג 1666.2 מ״ג
ברזל 17.3 מ״ג 69.3 מ״ג
אשלגן 4003.5 מ״ג 16014.0 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 21.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody