סנו רקע

משהו קטן, מטוגן ומושלם: כדורי פררו מטוגנים

כדורי פררו רושה הם ללא ספק נשנוש טעים, אבל כדורי פררו מטוגנים זו כבר פנטזיה מעולם אחר. שירן מתיתיהו עם רעיון אדיר לחטיף מקורי שכולם יבקשו מכם את המתכון שלו
כדורי פררו רושה הם ללא ספק נשנוש טעים, אבל כדורי פררו מטוגנים זו כבר פנטזיה מעולם אחר. שירן מתיתיהו עם רעיון אדיר לחטיף מקורי שכולם יבקשו מכם את המתכון שלו
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.0 קק״ל 1072.2 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 148.6 גרם
    שומן 2.4 גרם 39.0 גרם
    נתרן 159.9 מ״ג 2558.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 22.0 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 54.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 14.4 מ״ג 230.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.0 קק״ל 1072.2 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 148.6 גרם
    שומן 2.4 גרם 39.0 גרם
    נתרן 159.9 מ״ג 2558.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 22.0 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 54.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 14.4 מ״ג 230.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים ומוסיפים את הסוכר, המלח והקמח התופח. מערבבים היטב לתערובת חלקה ללא גושים.

    מערבבים עד שהתערובת ללא גושים. צילום: שירן מתיתיהו
    מערבבים עד שהתערובת ללא גושים. צילום: שירן מתיתיהו

  2. בסיר רחב מחממים שמן לחום של 170 מעלות (מי שאין לו מדחום לבישול יכול לעשות ניסיון עם כדור אחד, ולוודא שאינו משחים מהר מדי או נשרף).
  3. טובלים כל כדור פררו-רושה בבלילה, ומגלגלים בעזרת מזלג. מנערים מעט להורדת השאריות, ומיד מכניסים לשמן החם.

    מגלגלים את הכדורים בבלילה. צילום: שירן מתיתיהו
    מגלגלים את הכדורים בבלילה. צילום: שירן מתיתיהו

  4. מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהכדורים שחומים ויפים.

    מטגנים את הכדורים משני הצדדים. צילום: שירן מתיתיהו
    מטגנים את הכדורים משני הצדדים. צילום: שירן מתיתיהו

  5. מוציאים את הכדורים מהשמן לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, ונותנים להם כמה דקות להתקרר לפני ההגשה.

    נותנים לכדורים להתקרר לפני ההגשה. צילום: שירן מתיתיהו
    נותנים לכדורים להתקרר לפני ההגשה. צילום: שירן מתיתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משהו קטן, מטוגן ומושלם: כדורי פררו מטוגנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון מחייב טיגון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות