
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
16 כדורי פררו רושה
-
200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים ומוסיפים את הסוכר, המלח והקמח התופח. מערבבים היטב לתערובת חלקה ללא גושים.
מערבבים עד שהתערובת ללא גושים. צילום: שירן מתיתיהו - בסיר רחב מחממים שמן לחום של 170 מעלות (מי שאין לו מדחום לבישול יכול לעשות ניסיון עם כדור אחד, ולוודא שאינו משחים מהר מדי או נשרף).
- טובלים כל כדור פררו-רושה בבלילה, ומגלגלים בעזרת מזלג. מנערים מעט להורדת השאריות, ומיד מכניסים לשמן החם.
מגלגלים את הכדורים בבלילה. צילום: שירן מתיתיהו - מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהכדורים שחומים ויפים.
מטגנים את הכדורים משני הצדדים. צילום: שירן מתיתיהו - מוציאים את הכדורים מהשמן לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, ונותנים להם כמה דקות להתקרר לפני ההגשה.
נותנים לכדורים להתקרר לפני ההגשה. צילום: שירן מתיתיהו
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
16
מנות
קלוריות
66.3
קק״ל
1060.8
קק״ל
פחמימות
9.4
גרם
150.5
גרם
שומן
2.4
גרם
37.9
גרם
נתרן
171.3
מ״ג
2741.4
מ״ג
חלבון
1.6
גרם
25.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.3
גרם
שומן רווי
1.3
גרם
20.1
גרם
כולסטרול
20.8
מ״ג
333.2
מ״ג
סידן
14.4
מ״ג
229.8
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
2.4
מ״ג
אשלגן
292.7
מ״ג
4683.8
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
6.2
מ״ג
תגובות (0)