הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!

נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

בא לכם להכין חטיף טעים, צבעוני בריא ואפילו טבעוני? אז בפעם הבאה שאתם מכינים מרק ירקות או כל תבשיל אחר עם גזר, תפוחי אדמה שורש סלרי וכד’, שמרו את הקליפות והכינו את המתכון הכיפי הבא!

מצרכים

ירקות

  • 800 גרם קליפה
    גזר מכל הצבעים ו/או תפוחי אדמה ו/או שורש פטרוזיליה
  • 3 כפות שמן זית

מלח קארי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות.
  2. מעבירים את קליפות הירקות לקערה גדולה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
  3. בקערה קטנה מערבבים יחד את כל רכיבי מלח הקארי.
  4. מוסיפים את מלח הקארי לקערת הקליפות ומערבבים היטב.
  5. מפזרים את הקליפות המתובלות ל-2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
  6. מכניסים לתנור לכ-20 דקות, עד שהקליפות פריכות וקריספיות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 378.9 קק״ל 378.9 קק״ל
פחמימות 2.6 גרם 2.6 גרם
שומן 42.1 גרם 42.1 גרם
נתרן 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
חלבון 0.2 גרם 0.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
שומן רווי 5.8 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
אשלגן 48.8 מ״ג 48.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    Avatar
    דיקלה פוקס

    חייבת לנסות!! בעלי יעוף על זה

    Avatar
    רותם

    הכנתי כבר פעמיים!! מושלם. בריא לימים הקשים עכשו בבית

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody