רקע דוד משה

הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!

נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.2 קק״ל 658.2 קק״ל
    פחמימות 131.7 גרם 131.7 גרם
    שומן 33.0 גרם 33.0 גרם
    נתרן 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 85.4 גרם 85.4 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 33.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 94.6 מ״ג 94.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.2 קק״ל 658.2 קק״ל
    פחמימות 131.7 גרם 131.7 גרם
    שומן 33.0 גרם 33.0 גרם
    נתרן 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 85.4 גרם 85.4 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 33.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 94.6 מ״ג 94.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

בא לכם להכין חטיף טעים, צבעוני בריא ואפילו טבעוני? אז בפעם הבאה שאתם מכינים מרק ירקות או כל תבשיל אחר עם גזר, תפוחי אדמה שורש סלרי וכד’, שמרו את הקליפות והכינו את המתכון הכיפי הבא!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

  • 800 גרם קליפה
    גזר מכל הצבעים ו/או תפוחי אדמה ו/או שורש פטרוזיליה
  • 3 כפות שמן זית

מלח קארי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות.
  2. מעבירים את קליפות הירקות לקערה גדולה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
  3. בקערה קטנה מערבבים יחד את כל רכיבי מלח הקארי.
  4. מוסיפים את מלח הקארי לקערת הקליפות ומערבבים היטב.
  5. מפזרים את הקליפות המתובלות ל-2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
  6. מכניסים לתנור לכ-20 דקות, עד שהקליפות פריכות וקריספיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    נעמי

    הכנתי אתמול עם הנכד איזה יופי של מתכון מפתיע כמה שטעים

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לשמוע! 🙂

    Avatar
    שולמית אברהם

    צריך זהירות מקליפות נגועות בחרקים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות