מתכון מהיר: סלט פטריות חם ב- 10 דקות

ממהרים ומתים על פטריות? הנה רעיון לסלט חם שמכינים בקלות ובמהירות עם פטריות, שום ופטרוזיליה ויש מצב שתצטרכו בפעם הבאה להכין מראש כמות כפולה
ממהרים ומתים על פטריות? הנה רעיון לסלט חם שמכינים בקלות ובמהירות עם פטריות, שום ופטרוזיליה ויש מצב שתצטרכו בפעם הבאה להכין מראש כמות כפולה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 3 דק׳
    כולל 13 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.7 קק״ל 311.4 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 9.1 גרם
    שומן 15.2 גרם 30.4 גרם
    נתרן 781.3 מ״ג 1562.7 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 2.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.1 מ״ג 68.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 90.9 מ״ג 181.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 3 דק׳
    כולל 13 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.7 קק״ל 311.4 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 9.1 גרם
    שומן 15.2 גרם 30.4 גרם
    נתרן 781.3 מ״ג 1562.7 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 2.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.1 מ״ג 68.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 90.9 מ״ג 181.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

סוף היום, הילדים כבר ישנים ופתאום נזכרתם שלא אכלתם שום דבר חם? לוקחים פטריות, שמן זית, פטרוזיליה שום ולימון ו… יש לכם סלט פטריות חם ומוקפץ ב-10 דקות הכנה.

סלט פטריות חם ומושלם שמכינים ב-10 דקות
סלט פטריות חם ומושלם שמכינים ב-10 דקות
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים את הפטריות ומסירים את ה”רגל”. מנגבים את הפטריות עם מגבת יבשה.
  2. מחממים מעט את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים קלות (הזהרו שלא יישרף).
  3. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מכסים את המחבת ומבשלים כ-5-6 דקות (מערבבים מדי פעם).
  4. מוסיפים את המלח, הפלפל והפטרוזיליה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 2 דקות עם מכסה.
  5. מסירים את המכסה, מבשלים עוד כ-2 דקות (ללא המכסה) ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעט פטרוזיליה טרייה מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון מהיר: סלט פטריות חם ב- 10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

טכניקות

תגיות