סנו רקע

נגמרה הפסטרמה בסופר? פסטרמה הום-מייד בכריך

כריך טוב הוא אומנות, תמרה ועומר מכינים את הכריך המושלם עם פסטרמה ביתית וממרחים עם מתכון קל ומהיר להכנה, אז מה יש בכריך המושלם שלכם?
כריך טוב הוא אומנות, תמרה ועומר מכינים את הכריך המושלם עם פסטרמה ביתית וממרחים עם מתכון קל ומהיר להכנה, אז מה יש בכריך המושלם שלכם?
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
66 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.8 קק״ל 2134.9 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 62.6 גרם
    שומן 31.1 גרם 186.4 גרם
    נתרן 618.7 מ״ג 3712.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 108.5 מ״ג
    סידן 61.3 מ״ג 367.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 196.5 מ״ג 1178.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.8 קק״ל 2134.9 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 62.6 גרם
    שומן 31.1 גרם 186.4 גרם
    נתרן 618.7 מ״ג 3712.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 108.5 מ״ג
    סידן 61.3 מ״ג 367.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 196.5 מ״ג 1178.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
66 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

פסטו הום מייד

טחינה סלק


אופן הכנה

  1. משמנים קלות תבנית מלבנית. מערבבים היטב את חומרי המרינדה ומורחים את הבשר מכל צדדיו. משרים את הבשר במרינדה - לפחות שעה (אפשר גם ללילה שלם).
  2. כחצי שעה לפני הצלייה מוציאים את התבנית מהמקרר, בכדי שהבשר יגיע לטמפרטורת החדר. אם הבשר הפריש נוזלים (וזה יכול לקרות, בעיקר אם השרינו אותו למשך הלילה) - נפטרים מהם.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכסים את התבנית בסנו סושי - רדיד אלומיניום ומהדקים היטב. צולים כשעה. לאחר שעה בודקים אם הנתח מוכן (אפשר פשוט לחתוך חתיכה קטנה מהאמצע). אם לא, צולים 5 דקות נוספות. נותנים לנתח “לנוח” מחוץ לתנור 10 דקות לפני שאוכלים.
  4. טחינה סלק: מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון (מתחילים עם 1/3 כוס מים קרים) וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
  5. פסטו בזיליקום: מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון- בראון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

    הום מייד פסטרמה. צילום: שניר גוואטה
    הום מייד פסטרמה. צילום: שניר גוואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נגמרה הפסטרמה בסופר? פסטרמה הום-מייד בכריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות