נודלס ברוטב חמאת בוטנים
מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מערבבים את הרוטב בקערה, מחברים ביניהם וזהו, יש לכם נודלס ברוטב חמאת בוטנים, מנה טעימה וקלה ב-5 דקות הכנה
מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מערבבים את הרוטב בקערה, מחברים ביניהם וזהו, יש לכם נודלס ברוטב חמאת בוטנים, מנה טעימה וקלה ב-5 דקות הכנה
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 508.0 קק״ל 1016.0 קק״לפחמימות 76.6 גרם 153.3 גרםשומן 24.9 גרם 49.8 גרםנתרן 216.0 מ״ג 432.0 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.3 מ״ג 48.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 283.4 מ״ג 566.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 16 דק׳
-
קלוריות508
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 508.0 קק״ל 1016.0 קק״לפחמימות 76.6 גרם 153.3 גרםשומן 24.9 גרם 49.8 גרםנתרן 216.0 מ״ג 432.0 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.3 מ״ג 48.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 283.4 מ״ג 566.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 16 דק׳ | קלוריות 508 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
נודלס
-
2 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטהמזרח מערב
רוטב
-
3 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 1/2 כפיות סוכר לבן
-
1 כפית שמן שומשום טהורמזרח מערב
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 שן שוםקצוצה דק
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ דק
-
1 חופן בוטנים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- מסננים ושומרים רבע כוס מהמים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- מוסיפים לאט את המים מהכנת האטריות לקערת הרוטב (שמים בכל פעם כף אחת כדי לדלל לאט את הרוטב).
- מוסיפים פנימה את הנודלס ומערבבים היטב.
- מקשטים בבצל ירוק ובבוטנים.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- מסננים ושומרים רבע כוס מהמים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- מוסיפים לאט את המים מהכנת האטריות לקערת הרוטב (שמים בכל פעם כף אחת כדי לדלל לאט את הרוטב).
- מוסיפים פנימה את הנודלס ומערבבים היטב.
- מקשטים בבצל ירוק ובבוטנים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הרוטב יצא כבד ומתוק יותר מדי. ממליצה להןריד בכמות הסוכר וחנאת הבוטנים
היי יסמין, כנראה שזה עניין של טעם, הרוטב הוא אכן עם נוכחות
הי, לא צריך לחמם את מרכיבי הרוטב לפני שמוסיפיםאת האיטריות?
לא צריך, אבל כן מוסיפים כפות מים חמים מהמים שמכינים בהם את האיטריות, כך שהרוטב מתחמם