דן דן נודלס עם בשר טחון, חמאת בוטנים וצ’ילי

איילת הירשמן מכינה מנת אטריות אסיאתית של דן דן נודלס - אטריות עם בשר טחון מוקפצות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק
איילת הירשמן מכינה מנת אטריות אסיאתית של דן דן נודלס - אטריות עם בשר טחון מוקפצות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    660
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 659.7 קק״ל 2638.6 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 107.3 גרם
    שומן 43.1 גרם 172.5 גרם
    נתרן 776.4 מ״ג 3105.7 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 42.2 גרם
    כולסטרול 115.1 מ״ג 460.4 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 198.7 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 682.7 מ״ג 2730.8 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 36.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    660
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 659.7 קק״ל 2638.6 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 107.3 גרם
    שומן 43.1 גרם 172.5 גרם
    נתרן 776.4 מ״ג 3105.7 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 42.2 גרם
    כולסטרול 115.1 מ״ג 460.4 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 198.7 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 682.7 מ״ג 2730.8 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 36.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר בינוני במים ובמעט מלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
  2. מגררים או קוצצים דק את הג’ינג’ר. קוצצים דק את הצ’ילי והבצל הירוק.
  3. בווק גדול או מחבת ברזל שמים את השמן ומחממים מעל להבה בינונית-גבוהה.
  4. מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל שחור ומטגנים תוך ערבוב מתמיד מעל להבה גבוהה, תוך שמפוררים אותו, עד שהבשר משנה את צבעו, בערך 4 דקות.
  5. מוסיפים את הג’ינג’ר והפלפל החריף ומערבבים. מטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
  6. מוסיפים את ציר העוף או המים, רוטב הצ’ילי המתוק, רוטב הסויה, חמאת הבוטנים, פלפל סצ’ואן וסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית 7-8 דקות, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך.
  7. מוסיפים את הנודלס ומערבבים בעזרת מלקחיים או שתי כפות. מתקנים את התיבול ומערבבים שוב.
  8. מעבירים לקערות הגשה ומוסיפים בצל ירוק. מגישים מיד.

הערות

  • אם אין ציר עוף, אפשר להחליף בכמות זהה של מים
  • פלפל סצ'ואן ניתן לקנות בחנויות תבלינים מתמחות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דן דן נודלס עם בשר טחון, חמאת בוטנים וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רעות

    במתכון כתוב ציר עוף ובסרטון ציר בקר,בסרטון היא קודם מטגנת את הג’ינג’י והפלפל הירוק ובמתכוון כתוב צילי אדום ולטגנן קודם את הבשר מה עדיף?

    Avatar
    Ilan Edri

    טעים ממש! לא השתמשתי בציר בקר אלא במים. הציר משדרג את המנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן כמובן, ציר בקר משדרג ומעמיק את הטעמים! ממליצים לך לנסות בפעם הבאה ולספר לנו האם הרגשת בהבדל 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות