מקפיצים כמו מקצוענים: נודלס עם סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק

נודלס צמחוני ומזין לארוחה משביעה וטעימה! סייטן במרינדה עדינה, מוקפץ בווק עם אפונת שלג פריכה ונודלס ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק
נודלס צמחוני ומזין לארוחה משביעה וטעימה! סייטן במרינדה עדינה, מוקפץ בווק עם אפונת שלג פריכה ונודלס ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    663
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.5 קק״ל 1325.0 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 150.5 גרם
    סוכר 13.4 גרם 26.9 גרם
    שומן 30.7 גרם 61.3 גרם
    נתרן 806.3 מ״ג 1612.5 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 23.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.1 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 43.5 מ״ג 87.0 מ״ג
    סידן 97.3 מ״ג 194.5 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 347.5 מ״ג 694.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    663
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.5 קק״ל 1325.0 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 150.5 גרם
    סוכר 13.4 גרם 26.9 גרם
    שומן 30.7 גרם 61.3 גרם
    נתרן 806.3 מ״ג 1612.5 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 23.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.1 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 43.5 מ״ג 87.0 מ״ג
    סידן 97.3 מ״ג 194.5 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 347.5 מ״ג 694.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור

ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! בואו להכין איתנו מגוון מתכונים טעימים, קלים להכנה לכל המשפחה ולקבל מגוון טיפים וכלים שימושיים לבישול מזין המשלב גם תזונה מן הצומח.

בואו והצטרפו לשיעור של בן חן דיאמנט שמלמדת איך להכין נודלס מוקפץ עם נתחי סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את הסייטן במרינדה לעשר דקות.
  2. משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  3. מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת רצועות הסייטן, מקפיצים כשלוש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
  4. לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
  5. מוסיפים את הסייטן והנודלס לווק ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את הסייטן והאטריות.
  7. מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק ומערבבים. מפזרים שומשום קלוי ומגישים.

    נולדס סייטן וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה
    נולדס סייטן וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקפיצים כמו מקצוענים: נודלס עם סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות