מקפיצים כמו מקצוענים: נודלס עם סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק

נודלס צמחוני ומזין לארוחה משביעה וטעימה! סייטן במרינדה עדינה, מוקפץ בווק עם אפונת שלג פריכה ונודלס ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! בואו להכין איתנו מגוון מתכונים טעימים, קלים להכנה לכל המשפחה ולקבל מגוון טיפים וכלים שימושיים לבישול מזין המשלב גם תזונה מן הצומח.

בואו והצטרפו לשיעור של בן חן דיאמנט שמלמדת איך להכין נודלס מוקפץ עם נתחי סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק!

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את הסייטן במרינדה לעשר דקות.
  2. משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  3. מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת רצועות הסייטן, מקפיצים כשלוש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
  4. לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
  5. מוסיפים את הסייטן והנודלס לווק ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את הסייטן והאטריות.
  7. מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק ומערבבים. מפזרים שומשום קלוי ומגישים.

    נולדס סייטן וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה
    נולדס סייטן וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 662.5 קק״ל 1325.0 קק״ל
פחמימות 75.3 גרם 150.5 גרם
סוכר 13.4 גרם 26.9 גרם
שומן 30.7 גרם 61.3 גרם
נתרן 806.3 מ״ג 1612.5 מ״ג
חלבון 11.9 גרם 23.9 גרם
סיבים תזונתיים 14.1 גרם 28.2 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרם
כולסטרול 43.5 מ״ג 87.0 מ״ג
סידן 97.3 מ״ג 194.5 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 347.5 מ״ג 694.9 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar