רקע הנמל

נחטף מהסיר: צ’יפס שעועית ירוקה בטמפורה מושלמת וקראנצ’ית

מטוגן שחבל על הזמן! צ'יפס שעועית ירוקה בטמפורה קלילה שהופכת את המנה לפריכה במיוחד, כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול!
מטוגן שחבל על הזמן! צ'יפס שעועית ירוקה בטמפורה קלילה שהופכת את המנה לפריכה במיוחד, כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2469.3 קק״ל 9877.3 קק״ל
    פחמימות 48.5 גרם 194.1 גרם
    שומן 252.6 גרם 1010.4 גרם
    נתרן 341.9 מ״ג 1367.6 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 30.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 18.1 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 59.6 מ״ג 238.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 201.9 מ״ג 807.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2469.3 קק״ל 9877.3 קק״ל
    פחמימות 48.5 גרם 194.1 גרם
    שומן 252.6 גרם 1010.4 גרם
    נתרן 341.9 מ״ג 1367.6 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 30.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 18.1 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 59.6 מ״ג 238.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 201.9 מ״ג 807.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

מבטיחים לכם שעם הטעם של המנה הזו, הילדים יסלחו לכם שזה לא צ’יפס מתפוחי אדמה. קחו מתכון מעולה לכל המשפחה של צ’יפס שעועית ירוקה, שהבלילה שלו מתאימה לטיגון של המון סוגי ירקות! לא יודעים מה אתכם, אנחנו כבר מתכננים אילו עוד ירקות נטגן לארוחה הבאה שלנו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שעועית

טמפורה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה עם מטרפה את כל מרכיבי הטמפורה ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
  2. שוטפים ומייבשים היטב את השעועית הירוקה.
  3. מניחים על המחבת את נייר האפייה העגול של הנמל ומוזגים את השמן לטיגון (בסיום הטיגון אפשר פשוט לזרוק את נייר האפייה לפח, בלי לקרצף את הסיר).
  4. טובלים את השעועית בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק במשך 5 דקות, עד שהצ’יפסים מזהיבים וקריספיים.
  5. ניתן לשלב עם ירקות נוספים מטוגנים או טריים ולהגיש יחד.
צ'יפס שעועית1
צ’יפס שעועית שכיף לנשנש. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות