ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות

קפיצה קטנה לאיטליה: מכינים לבד בבית ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות. ניוקי עשירים ורכים המשתכשכים להם ברוטב עגבניות מהיר וקל הכנה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

ניוקי

רוטב

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי.
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד.
  3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לרצועה בעובי 2 ס”מ.
  4. חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס”מ ומקמחים בעדינות.
  5. מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים.
  6. בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספוג את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 409.1 קק״ל 1636.3 קק״ל
פחמימות 44.6 גרם 178.3 גרם
שומן 16.7 גרם 66.9 גרם
נתרן 627.5 מ״ג 2510.0 מ״ג
חלבון 17.3 גרם 69.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרם
כולסטרול 37.3 מ״ג 149.3 מ״ג
סידן 318.9 מ״ג 1275.5 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 118.9 מ״ג 475.6 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody