נתחי עוף בצ’ילי מתוק עם אורז

הגיעה שעת ארוחת הצהריים והילדים רעבים? מנת עוף בצ'ילי מתוק, קלה להכנה, עם רוטב מתוק וקצת פיקנטי שנותן טעם של עוד. תכינו את הצ'ופסטיקס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף שלם
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
  • 1 כף רוטב צ’ילי חריף
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית קורנפלור
  • 3 כפות מים
  • 4 כפות שומשום

אופן הכנה

  1. חותכים את העוף לרצועות דקות.
  2. במחבת רחבה או בווק מחממים שמן ומטגנים את רצועות העוף, תוך כדי ערבוב, עד שהן משנות את צבען.
  3. מוסיפים למחבת רוטב צ’ילי חריף ומתוק, שמן שומשום ורוטב סויה ומערבבים.
  4. בקערה קטנה או בכוס מערבבים את הקורנפלור עם המים ומוסיפים למחבת.
  5. ממשיכים לטגן עוד 5-7 דקות, סוגרים את האש ומפזרים שומשום.
  6. מגישים עם אורז לבן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 348.6 קק״ל 1394.3 קק״ל
פחמימות 10.4 גרם 41.8 גרם
שומן 16.1 גרם 64.5 גרם
נתרן 1224.7 מ״ג 4898.8 מ״ג
חלבון 38.3 גרם 153.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 109.0 מ״ג 435.8 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 310.3 מ״ג 1241.1 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody