סברינות נוסטלגיות עם קצפת ודובדבנים, ללא שמרים

עוגות סברינה ממש כמו של פעם, עם סירופ מתוק, קצפת ודובדבן מסוכר, אבל עם טוויסט אחד שמקל על החיים: בלי שמרים והתפחות! כל הכיף והטעם, אבל בקלות
עוגות סברינה ממש כמו של פעם, עם סירופ מתוק, קצפת ודובדבן מסוכר, אבל עם טוויסט אחד שמקל על החיים: בלי שמרים והתפחות! כל הכיף והטעם, אבל בקלות
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4401.4 קק״ל 4401.4 קק״ל
    פחמימות 885.2 גרם 885.2 גרם
    שומן 47.9 גרם 47.9 גרם
    נתרן 5695.6 מ״ג 5695.6 מ״ג
    חלבון 89.3 גרם 89.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 1494.7 מ״ג 1494.7 מ״ג
    סידן 615.4 מ״ג 615.4 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1087.6 מ״ג 1087.6 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4401.4 קק״ל 4401.4 קק״ל
    פחמימות 885.2 גרם 885.2 גרם
    שומן 47.9 גרם 47.9 גרם
    נתרן 5695.6 מ״ג 5695.6 מ״ג
    חלבון 89.3 גרם 89.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 1494.7 מ״ג 1494.7 מ״ג
    סידן 615.4 מ״ג 615.4 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1087.6 מ״ג 1087.6 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
יהודית מורחיים
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


סברינות

סירופ

לקישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 דקות. מפרידים את הביצים.
  2. מקציפים את החלבונים (הלבנים) עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב. מוסיפים את החלמונים (צהובים) בזרם דק ומקפלים בעדינות לקצף הביצים עד שאחיד.
  3. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה (כן, גם קמח תופח וגם אבקת אפייה) ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את האשל ומקפלים עד שאחיד. מוסיפים את הרום ולבסוף את הקמח הנותר.
  4. משמנים את תבנית השקעים (אם יש שקעים בצורת סברינה זה נהדר, אם לא אפשר גם בכל תבנית שקעים אחרת). מוזגים מהתערובת לכל שקע עד מחצית מהגובה ולא יותר.
  5. אופים כ-35 דקות (לנעוץ קיסם במרכז - אם יוצא נקי העוגה מוכנה).
  6. מקררים את הסברינות האישיות קירור מוחלט ומשחררים אותן מתבנית הסיליקון.
  7. בינתיים מכינים את סירופ הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר את המים, הסוכר והרום. מורידים מהאש אחרי שרתח.
  8. טובלים את הסברינות בסירופ הסוכר החם לכמה שניות משני הצדדים. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על מגש.’
  9. מכינים את הקצפת: במיקסר עם בלון הקצפה שמים את 2 מיכלי השמנת מתוקה, החלב, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג והניל, ומקציפים לקרם יציב.
  10.  שמים את הקרם בשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים באמצע הסברינה צורה של פרח.

    סברינות. צילום: יהודית מורחיים
    סברינות. צילום: יהודית מורחיים

  11. מניחים מעל כל אחת דובדבן אדום הניצחי שהוא בעצם הסמל המסחרי של הסברינה.

למתכונים נוספים בבלוג של יהודית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סברינות נוסטלגיות עם קצפת ודובדבנים, ללא שמרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות