הפתעה לילדים: סוכריות חרוסת

קבלו מתכון מיוחד במינו: סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן – הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית.
קבלו מתכון מיוחד במינו: סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן – הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית.
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 3830.1 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 538.6 גרם
    שומן 8.7 גרם 173.4 גרם
    נתרן 17.2 מ״ג 343.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 3.2 מ״ג 63.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 873.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 174.9 מ״ג 3497.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.5 קק״ל 3830.1 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 538.6 גרם
    שומן 8.7 גרם 173.4 גרם
    נתרן 17.2 מ״ג 343.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 72.2 גרם
    כולסטרול 3.2 מ״ג 63.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 873.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 174.9 מ״ג 3497.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור

הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים לפסח
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חרוסת

ציפוי שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
  2. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
  3. ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
  4. שומרים במקרר עד ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעה לילדים: סוכריות חרוסת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות