סופגניות פיצה לכבוד החנוכה!

סופגניות פיצה מושלמות שאי אפשר להפסיק לאכול. מתכון מיוחד לכבוד חג החנוכה של סופגנייה לא שגרתית עם מילוי מלוח בטעמי פיצה של גבינה מותכת, רוטב עגבניות וזיתים
סופגניות פיצה מושלמות שאי אפשר להפסיק לאכול. מתכון מיוחד לכבוד חג החנוכה של סופגנייה לא שגרתית עם מילוי מלוח בטעמי פיצה של גבינה מותכת, רוטב עגבניות וזיתים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1496
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1496.1 קק״ל 14961.4 קק״ל
    פחמימות 26.5 גרם 264.7 גרם
    שומן 153.9 גרם 1539.0 גרם
    נתרן 507.1 מ״ג 5071.2 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 121.5 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 312.2 מ״ג
    סידן 68.5 מ״ג 684.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 72.5 מ״ג 725.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1496
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1496.1 קק״ל 14961.4 קק״ל
    פחמימות 26.5 גרם 264.7 גרם
    שומן 153.9 גרם 1539.0 גרם
    נתרן 507.1 מ״ג 5071.2 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 121.5 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 312.2 מ״ג
    סידן 68.5 מ״ג 684.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 72.5 מ״ג 725.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח, המחמאה, והביצה. את המים מוסיפים לאט ובזרזיף דק עד שמתקבל בצק אחיד. ממשיכים בלישה על מהירות בינונית גבוהה 4-5 דקות.
  2. מסירים את הקערה מהמיקסר, מוסיפים את הקטשופ ולשים מעט מאד בידיים. הקטשופ לא צריך להיטמע באופן אחיד בבצק אלא קצת כמו בעוגת שיש.
  3. מכסים את הקערה עם הבצק ומתפיחים למשך כשעה (עד שהבצק מכפיל את נפחו).
  4. ממלאים את הבצק: על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל-10 כדורים שווים בגודלם (כדאי להיעזר במשקל). מרדדים מעט כל כדור לעיגול, שמים מעט רוטב עגבניות או קטשופ, גבינה וזיתים, סוגרים את הבצק ומכדררים חזרה לעיגול.
  5. מטגנים את הסופגניות: בסיר גדול מחממים את השמן (160-170 מעלות) מחליקים בזהירות 3-4 כדורי בצק לשמן ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים (יתכן ויהיה צורך להפוך חלק מהכדורים במהלך הטיגון להזהבה מושלמת).
  6. מוציאים את הסופגניות מהשמן בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  7. מגישים עם מעט אורגנו יבש או שבבי צ’ילי חריף מעל.
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה

    סופגניות פיצה. צילום: שניר גואטה
    סופגניות פיצה. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות פיצה לכבוד החנוכה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    sari enden

    האם אפשר לאפות במקום לטגן? ואם כן כמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר גם לאפות את הסופגניות. כדאי להבריש אותן בביצה טרופה אחרי ההתפחה השניה, לחמם תנור לחום של 170 מעלות ולאפות כ-20 דקות (עד הזהבה). בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות