< רקע נינג'ה

סורבה פירות יער חמצמץ ומרענן

להכין סורבה בבית זה קל! מתכון לסורבה פירות יער חמצמצים עם דבש שמוסיף את המתיקות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. לסיום ארוחה דשנה או לפינוק כיפי באמצע היום
להכין סורבה בבית זה קל! מתכון לסורבה פירות יער חמצמצים עם דבש שמוסיף את המתיקות בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. לסיום ארוחה דשנה או לפינוק כיפי באמצע היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 568.6 קק״ל
    פחמימות 36.5 גרם 145.8 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 44.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 44.8 מ״ג 179.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 568.6 קק״ל
    פחמימות 36.5 גרם 145.8 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 44.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 44.8 מ״ג 179.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl לפי הסדר שבו הם רשומים ומתקינים את מכלול הלהבים.
    מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי

    מוסיפים דבש. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים דבש. צילום: אפיק גבאי

  2. בוחרים בתוכנית BOWL ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד לסיום התוכנית.

    בוחרים בתוכנית BOWL. צילום: אפיק גבאי
    בוחרים בתוכנית BOWL. צילום: אפיק גבאי

  3. מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
  4. אם רוצים סורבה רך - מוזגים מיד לקערה ומגישים בליווי אוכמניות טריות.
  5. אם רוצים סורבה יציב במרקם גלידה - מעבירים תחילה לקופסה ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות.
  6. יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה מחוממת במים רותחים ומגישים.

    סורבה פירות יער. צילום: אפיק גבאי
    סורבה פירות יער. צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סורבה פירות יער חמצמץ ומרענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    רותי אליאך

    יש אפשרות להמיר את הסוכר במשהו אחר? (למי שלא יכול לאכול סוכר)

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להמיר את הסוכר בממתיק מלאכותי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות