מתוקים קטנים שלי: סורבה פירות על מקל

מתחשק לכם קינוח קל, עם מינימום שומן שמכינים מהר ובקלות ללא מכשור מיוחד? סורבה פירות שמכינים מפירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 300 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את הסורבה: טוחנים את הפירות הקפואים, ממתיק הטרוביה והמים במעבד מזון או בבלנדר מוט ידני.
    TRUVIA סורבה פירות (צילום: שניר גואטה)
    מכניסים את הרכיבים למערבל החשמלי (צילום: אפיק גבאי)

     

  2. מוזגים לתבנית הרצויה ומקפיאים לפחות 4 שעות.

    TRUVIA סורבה פירות (צילום: שניר גואטה)
    מוזגים לתבניות הארטיק  (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחלצים מהתבנית או שאוכלים ישירות ממנה עם כף.

הערות

  • אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק או קופסת פלסטיק ולאכול עם כף
  • מתקבלים כ-22 ארטיקים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 153.0 קק״ל 153.0 קק״ל
פחמימות 43.4 גרם 43.4 גרם
שומן 1.8 גרם 1.8 גרם
נתרן 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 33.8 מ״ג 33.8 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 162.0 מ״ג 162.0 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    יולן

    הקטנתי את כמות הסוכר על מנת לשמור על טבעיות הפרי! יצא מעולה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody