סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים

גם בוריטו וגם סושי?? אז זהו, שכן וזה שילוב מנצח. בוריטו מרענן עטוף בדפי סויה צבעוניים וממולא בסלמון, אבוקדו ושאר דברים טובים בטעמים מתקתקים וחריפות מעודנת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

רולים

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
  2. שמים בסיר את האורז והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
  3. מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הסריראצ’ה ושמן השומשום ומערבבים היטב. מצננים.
  4. מרכיבים את הרול: מסדרים 3 דפי סויה בחפיפה על המחצלת. מרפדים את הדפים באורז חריף (כמו הכנת סושי) ומשאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה. מסדרים בחלק התחתון של הרול את רצועות הסלמון, האבוקדו, הגזר, התירס והכוסברה ומגלגלים בזהירות לרול הדוק. ממשיכים עם יתר המרכיבים.
  5. עוטפים את הרולים בנייר סנדוויץ’ ומקררים כ-15 דקות.
  6. חותכים באמצע (כמו שחותכים בוריטו) ומגישים לצד רוטב סויה וטריאקי.

    סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים. צילום: אופק גבאי
    סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים. צילום: אופק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 164.1 קק״ל 492.3 קק״ל
פחמימות 4.5 גרם 13.4 גרם
שומן 11.4 גרם 34.1 גרם
נתרן 298.6 מ״ג 895.7 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 23.4 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 16.5 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 5.0 גרם
כולסטרול 7.7 מ״ג 23.0 מ״ג
סידן 27.8 מ״ג 83.5 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 510.6 מ״ג 1531.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody