סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים

גם בוריטו וגם סושי?? אז זהו, שכן וזה שילוב מנצח. בוריטו מרענן עטוף בדפי סויה צבעוניים וממולא בסלמון, אבוקדו ושאר דברים טובים בטעמים מתקתקים וחריפות מעודנת
גם בוריטו וגם סושי?? אז זהו, שכן וזה שילוב מנצח. בוריטו מרענן עטוף בדפי סויה צבעוניים וממולא בסלמון, אבוקדו ושאר דברים טובים בטעמים מתקתקים וחריפות מעודנת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.9 קק״ל 1319.6 קק״ל
    פחמימות 66.8 גרם 200.3 גרם
    שומן 11.8 גרם 35.5 גרם
    נתרן 482.7 מ״ג 1448.2 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 40.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 30.3 מ״ג 90.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 537.8 מ״ג 1613.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    440
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 439.9 קק״ל 1319.6 קק״ל
    פחמימות 66.8 גרם 200.3 גרם
    שומן 11.8 גרם 35.5 גרם
    נתרן 482.7 מ״ג 1448.2 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 40.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 30.3 מ״ג 90.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 537.8 מ״ג 1613.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

רולים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
  2. שמים בסיר את האורז והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
  3. מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הסריראצ’ה ושמן השומשום ומערבבים היטב. מצננים.
  4. מרכיבים את הרול: מסדרים 3 דפי סויה בחפיפה על המחצלת. מרפדים את הדפים באורז חריף (כמו הכנת סושי) ומשאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה. מסדרים בחלק התחתון של הרול את רצועות הסלמון, האבוקדו, הגזר, התירס והכוסברה ומגלגלים בזהירות לרול הדוק. ממשיכים עם יתר המרכיבים.
  5. עוטפים את הרולים בנייר סנדוויץ’ ומקררים כ-15 דקות.
  6. חותכים באמצע (כמו שחותכים בוריטו) ומגישים לצד רוטב סויה וטריאקי.

    סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים. צילום: אופק גבאי
    סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים. צילום: אופק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות