בננות ממולאות בשוקולד עם שיפוד מרשמלו

מתחשק לכם משהו מתוק, מושחת ומהיר הכנה? אודי ואושר מכינים בננות ממולאות בשוקולד שמוגשות עם שיפוד מרשמלו שרוף באש. קינוח מדורה שמכינים בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

מילוי שוקולד

אופן הכנה

  1. מכינים את מילוי השוקולד: קוצצים גס את השוקולד ושמים בסיר קטן.
  2. מוסיפים שמן קוקוס וממיסים על להבה קטנה.
  3. קוצצים את אגוזי הלוז במעבד מזון או בכוס בלנדר מוט למשחה. מוסיפים את שאר החומרים למעט השוקולד וטוחנים למשחה חלקה.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב. מקררים ושומרים בצד.
  5. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר האפייה.
  6. חוצים כל בננה לאורך עם הקליפה, אבל משאירים את הבננה שלמה, כך שנוצר בה מעין כיס אורכי.
  7. מזלפים את הנוטלה בתוך הבננות, עוטפים בנייר כסף, מניחים על תבנית תנור ואופים 10 דקות.
  8. מכינים את שיפודי המרשמלו: משפדים את המרשמלו על השיפודים ושורפים על הגז בזהירות עד להשחמה.
  9. מוציאים את הבננות מהתנור, פותחים בזהירות את נייר הכסף ומעבירים לצלחת הגשה.
  10. שמים את העוגיות בשקית אטומה ומכים בהן בפטיש שניצלים עד שנוצרים פירורים.
  11. מפזרים מעל הבננות פירורי עוגיות ומגישים בליווי שיפודי מרשמלו.

הערות

  • תערובת השוקולד תהיה נוזלית יחסית, אבל תתקשה לאחר המנוחה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 912.3 קק״ל 3649.1 קק״ל
פחמימות 85.6 גרם 342.6 גרם
שומן 52.7 גרם 211.0 גרם
נתרן 404.4 מ״ג 1617.7 מ״ג
חלבון 12.3 גרם 49.2 גרם
סיבים תזונתיים 13.5 גרם 54.2 גרם
שומן רווי 25.0 גרם 100.2 גרם
כולסטרול 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
סידן 106.1 מ״ג 424.2 מ״ג
ברזל 8.2 מ״ג 32.9 מ״ג
אשלגן 1166.4 מ״ג 4665.5 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody