סלט ירוקים ותפוחים בקראנצ’ דפי אורז

סלט ירוקים עם טריק קל שיוסיף פריכות לסלט ויהפוך אותו לעשיר ומגניב הרבה יותר. דפי האורז יספגו את הטעמים של הרוטב ויהיו טעימים בטירוף!
סלט ירוקים עם טריק קל שיוסיף פריכות לסלט ויהפוך אותו לעשיר ומגניב הרבה יותר. דפי האורז יספגו את הטעמים של הרוטב ויהיו טעימים בטירוף!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.6 קק״ל 602.8 קק״ל
    פחמימות 20.8 גרם 104.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 6.4 גרם
    נתרן 73.8 מ״ג 369.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 252.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 1656.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.6 קק״ל 602.8 קק״ל
    פחמימות 20.8 גרם 104.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 6.4 גרם
    נתרן 73.8 מ״ג 369.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 252.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 1656.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
ניצן סוסיד
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. מכינים את דפי האורז: טובלים את דפי האורז למשך חמש שניות במים קרים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
  3. מרססים בספריי שמן את דפי האורז ואופים כ-10 דקות.
  4. מערבבים את מרכיבי הסלט, מוזגים מעל את רוטב הלמון גראס,מפוררים מעל את הקראנצ’ דפי אורז שאפינו בתנור ובתיאבון!
סלט ירוקים ותפוחים בקראנצ' דפי אורז1
סלט ירוקים ותפוחים בקראנצ’ דפי אורז. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אביבה מאיר

    לא ממליצה לאכול פיטריות שלא עברו בישול או חימום

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אביבה, בנוגע לדברים כאלה יש צורך להתייעץ עם תזונאית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות