סלט ירוק וטוסטוני בצק עלים עם קממבר

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט ירוק רענן ופריך שמגישים עם טוסטוני בצק עלים טעימים ופריכים עם גבינת קממבר. לא יאומן כמה פשוט להכין מנה מרשימה וחגיגית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים דק את הצנוניות. חותכים את התפוחים לפלחים דקים. כותשים את השום. פורסים את הגבינה.
  3. מרדדים את הבצק ושמים על התבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים מעל עוד נייר אפייה ועוד תבנית שתשמש משקולת ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק נהיה שחום ופריך. מצננים טיפה וחותכים לפסים בעובי כ-3 ס”מ. מחזירים יחד עם הנייר לתבנית ושומרים בצד. לא מכבים את התנור.
  4. מכינים את הסלט: מפרידים את האנדיב לעלים, מוסיפים את הצנוניות והתפוחים ומערבבים.
  5. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומערבבים.
  6. מניחים על כל מלבן בצק פרוסת גבינה, מזלפים מעל קצת שמן זית ודבש ומפזרים עלי טימין, מלח ופלפל. אופים מתחת לגריל 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים מעל את השקדים. מסדרים על הסלט את הטוסטונים ומגישים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 541.1 קק״ל 1623.2 קק״ל
פחמימות 40.8 גרם 122.3 גרם
שומן 39.0 גרם 116.9 גרם
נתרן 952.1 מ״ג 2856.2 מ״ג
חלבון 9.1 גרם 27.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 13.9 גרם
שומן רווי 10.4 גרם 31.2 גרם
כולסטרול 30.9 מ״ג 92.6 מ״ג
סידן 187.1 מ״ג 561.3 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 428.0 מ״ג 1283.9 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody