סלט תפוחי אדמה, מלפפונים ועירית

סלט תפוחי אדמה גרמני, ידוע גם בשם קרטופל סלט, הוא סלט קליל, כייפי ומרענן, ללא ביצים או מיונז. מתאים לצד כל מנה עיקרית, בראנץ' או פיקניק.
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערית ומשהים כחצי שעה למיזוג טעמים.
  2. בינתיים מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 2 ס”מ מעל תפוחי האדמה, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין מוצקים.
  4. מעבירים למסננת.
  5. מצננים כ-20 דקות וקולפים כשתפוחי האדמה חמימים.
  6. פורסים מלפפונים לעיגולים דקיקים, קוצצים דק עירית.
  7. פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים בעובי 1 ס”מ, מעבירים לקערה ומוסיפים מלפפונים ועירית.
  8. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים בטמפ’ החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 330.9 קק״ל 1654.4 קק״ל
פחמימות 57.6 גרם 288.0 גרם
שומן 6.5 גרם 32.3 גרם
נתרן 1397.6 מ״ג 6987.9 מ״ג
חלבון 6.8 גרם 34.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.8 גרם 29.2 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 18.1 גרם
כולסטרול 16.0 מ״ג 80.0 מ״ג
סידן 70.0 מ״ג 350.2 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 1951.2 מ״ג 9755.8 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody