באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מאפה סלמון עטוף בבצק עלים: עסיסי ומפנק

סלמון לא חייב לשעמם! קבלו את הגרסה המפנקת הזו לדג המוכר עטוף בבצק מתפצח. מאפה סלמון משגע שאין מי שיצליח לסרב לתוספת ממנו
סלמון לא חייב לשעמם! קבלו את הגרסה המפנקת הזו לדג המוכר עטוף בבצק מתפצח. מאפה סלמון משגע שאין מי שיצליח לסרב לתוספת ממנו
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    763
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 763.1 קק״ל 6104.6 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 399.3 גרם
    שומן 45.6 גרם 364.8 גרם
    נתרן 265.7 מ״ג 2125.8 מ״ג
    חלבון 35.9 גרם 286.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 140.3 גרם
    כולסטרול 45.6 מ״ג 365.2 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 225.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 474.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    763
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 763.1 קק״ל 6104.6 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 399.3 גרם
    שומן 45.6 גרם 364.8 גרם
    נתרן 265.7 מ״ג 2125.8 מ״ג
    חלבון 35.9 גרם 286.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 140.3 גרם
    כולסטרול 45.6 מ״ג 365.2 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 225.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 474.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

דמיינו מעטפת בצק עלים פריכה שבתוכה נאפה סלמון עסיסי במרינדה: זה בדיוק מה שתקבלו לאחר שעה עבודה. קצת פחמימה, מנת חלבון ותוספת ירק כמנה שהיא ארוחה שלמה ומהממת!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
תומר אומנסקי
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה

משרה

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את הסלמון ומוודאים שהוא נקי מעור.
  2. מייבשים במגבת נקייה או נייר סופג.
  3. מערבבים בקערה מיונז, חרדל, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
  4. מורחים את הסלמון במשרה וניתן להשאירו במקרר מספר שעות.
  5. פותחים חבילת בצק עלים וחותכים ממנו מלבן שגדול מעט יותר מגודל הסלמון.
  6. מניחים את הסלמון בצד אחד של הבצק, ובצדו השני חורצים בסכין רצועות שמגיעות כמעט עד סוף הבצק.
  7. מקפלים את הבצק החתוך על גבי הסלמון ומהדקים בצדדים וכך נוצרת מעין ‘רשת’ בצק מעל הדג.
  8. מדליקים את תנור האובן של נינג’ה בתוכנית אפייה עם פיזור חום אחיד.
  9. אופים את המאפה שלנו במדף 1 (התחתון ביותר), במשך ארבעים דקות בחום של 185 מעלות, (ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט בהתאם לגודל נתח הסלמון).
  10. מערבבים בקערה ברוקולי עם שמן זית, מלח, פלפל ושום.
  11. מעבירים את הברוקולי לצד הדג לאפייה, מעלים למדף 3 ואופים במשך 15.
  12. ניתן להגיש את המאפה לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מלח, פלפל ומעט שמן זית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה סלמון עטוף בבצק עלים: עסיסי ומפנק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות