ספירלות תפוחי אדמה על מקל

הגשה חדשה לתפוח אדמה - הילדים והמבוגרים יהנו מהמנה הזו ויבקשו תוספות, מנה פשוטה להכנה של ספירלת תפוחי אדמה על מקל עם טוויסט אסייתי
הגשה חדשה לתפוח אדמה - הילדים והמבוגרים יהנו מהמנה הזו ויבקשו תוספות, מנה פשוטה להכנה של ספירלת תפוחי אדמה על מקל עם טוויסט אסייתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.9 קק״ל 1175.6 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 28.6 גרם
    שומן 22.6 גרם 90.5 גרם
    נתרן 1645.8 מ״ג 6583.1 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 62.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 186.5 מ״ג
    סידן 421.2 מ״ג 1684.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 75.8 מ״ג 303.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.9 קק״ל 1175.6 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 28.6 גרם
    שומן 22.6 גרם 90.5 גרם
    נתרן 1645.8 מ״ג 6583.1 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 62.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 186.5 מ״ג
    סידן 421.2 מ״ג 1684.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 75.8 מ״ג 303.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה. מכניסים למיקרוגל ל-2 דקות ומשאירים בפנים על מנת שיתקררו וטיפה יתרככו.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה את החמאה, שמן השומשום, רוטב הצ’ילי והטריאקי. מעבירים את הפרמז’ן לקערה נמוכה ורחבה.
  4. תוקעים שיפוד עץ בחלק התחתון של כל תפוח אדמה ודוחפים אותו עד שהוא יוצא מהצד השני.
  5. שמים את תפוח האדמה המשופד על משטח העבודה, מצמידים אליו סכין חדה וחותכים את תפוח האדמה עד הקיסם תוך כדי סיבוב, כך שהחתך יהיה בצורת ספירלה.
  6. מרווחים את טבעות תפוחי האדמה על השיפודים, כדי שייווצרו מרווחים זהים.
  7. מברישים את תפוחי האדמה בתערובת הרטבים ומגלגלים היטב בפרמז’ן עד שהם מכוסים מכל הצדדים.
  8. מסדרים את השיפודים בתוך תבנית כך שקצוות השיפודים יהיו על הדפנות התבנית, ותפוחי האדמה לא יגעו בתחתית.
  9. אופים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה משחימים יפה.
  10. מפזרים עשבי תיבול ומגישים.

    ספירלת תפוחי אדמה על מקל. צילום: אפיק גבאי
    ספירלת תפוחי אדמה על מקל. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספירלות תפוחי אדמה על מקל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יסכה לוי

    אפשר להחליף את החמאה בשמן?

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות