עוגות עלי גפן אישיות

במקום לגלגל עלה אחר עלה, אינס ינאי מכינה עוגות עלי גפן אישיות. הטעם הוא של סיר עלי גפן ממולאים, אבל אופן ההכנה פשוט וקל הרבה יותר
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    24

מצרכים

עלי גפן ממולאים

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר, מביאים לרתיחה, מערבבים ומסירים מהאש. 
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
  4. מרפדים כל כוסית בעלי גפן כך שיציצו החוצה.
  5. ממלאים את הכוסית במלית ומכסים בעלים.
  6. מסדרים בתבנית את כוסיות עלי הגפן.
  7. יוצקים מהרוטב על כל כוסית ומכניסים לתנור.
  8. אופים כ-20-25 דקות.
  9. מערבבים את מרכיבי רוטב הטחינה יוגורט.
  10. הופכים את הכוסיות על צלחת הגשה וממוסיפים מרוטב הטחינה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 475.9 קק״ל 1903.5 קק״ל
פחמימות 40.6 גרם 162.4 גרם
שומן 33.1 גרם 132.5 גרם
נתרן 1943.8 מ״ג 7775.2 מ״ג
חלבון 5.5 גרם 22.1 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרם
שומן רווי 4.7 גרם 18.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 76.6 מ״ג 306.6 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
אשלגן 274.8 מ״ג 1099.3 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody