עוגיות במילוי קרם אוראו עם קצפת קינדר של רותם בן מויאל

10 דקות עבודה ותזכו במיליון מחמאות! היכונו להתאהב בקינוח מטריף שילדים הכי אוהבים, מבוגרים מתלקקים ואתם? עובדים 10 דקות ונחים. המתכון של רותם בן מויאל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

הקינוח שיוציא אתכם ההורים הכי טובים, המארחים המושלמים, הטבחים הכי הכי ו… להמשיך?

קינוח מנצח, אוראו, קינדר וקצפת ולקישוט תות. כל מה שהכי אוהבים במנה אחרונה אחת.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים היטב את השמנת, אינסטנט פודינג, סוכר וחלב במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת יציבה במרקם אחיד וחלק.
  2. מוסיפים לקצפת 5 כפות ממרח קינד ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות עד שהקצפת וממרח הקינדר נטמעים זה בזו ונוצרת קצפת הומוגנית.
  3. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של כ- 5 דק’.
  4. בינתיים, מסירים את הקרם מעוגיות האוראו - מפרידים את “סנדוויץ” העוגיות ובעזרת סכין לא חדה מגרדים את הקרם.
  5. לוקחים תחתית אוראו ריקה ומזלפים בעזרת שק זילוף את ממרח האוראו (אפשר גם לקחת מעט עם כפית ולהניח במרכז התחתית) לוקחים תחתית נוספת, מצמידים ויוצרים “סנדוויץ'” חדש.
  6. מסדרים בשורה את כל העוגיות, מזלפים מעל כל עוגייה בנדיבות מקצפת הקינדר שהכנו מראש ומקשטים בפרוסת תות.

    עוגיות אוראו במילוי קרם קינדר- רותם בן מויאל
    עוגיות אוראו במילוי קרם קינדר. צילום: רותם בן מויאל

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 27.1 קק״ל 270.7 קק״ל
פחמימות 3.7 גרם 36.6 גרם
שומן 0.9 גרם 9.2 גרם
נתרן 24.7 מ״ג 246.5 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 14.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 5.5 גרם
כולסטרול 2.8 מ״ג 27.6 מ״ג
סידן 30.7 מ״ג 306.7 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 40.9 מ״ג 409.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody