עוגיות וניל ושקדים ב-10 דקות

משה שגב אופה עוגיות וניל ושקדים עסיסיות במיוחד שהן על התפר בין עוגייה לעוגה אישית. מכינים בקלי קלות ונהנים ממאפה מתוק שכל המשפחה תאהב
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה בסיר או במיקרוגל. חורצים את תרמיל הווניל לאורכו ובעזרת סכין מחלצים ממנו את הגרגירים. מוסיפים אותם לחמאה המומסת.
  3. מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד שמתקבל קצף לבן ואוורירי, מוסיפים את הסוכר, השקדים והקמח וממשיכים לערבב.
  4. מוסיפים תוך כדי פעולת המיקסר את החמאה המומסת.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון בצורה האהובה עליכם, נזהרים לא למלא עד הסוף.
  6. אופים בין 10 ל-15 דקות, או עד שהעוגיות תופחות ומזהיבות. מוציאים, מצננים טיפה ומגישים.

הערות

  • אופים בתבנית סיליקון עם מיני שקעים או מיני צורות: לבבות, פרחים או כוכבים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 165.9 קק״ל 3317.2 קק״ל
פחמימות 14.8 גרם 296.2 גרם
שומן 10.7 גרם 213.6 גרם
נתרן 43.1 מ״ג 862.0 מ״ג
חלבון 3.2 גרם 63.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.2 גרם
שומן רווי 5.3 גרם 106.2 גרם
כולסטרול 21.5 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 18.7 מ״ג 373.2 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 65.7 מ״ג 1313.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody