עוגיות חמאת בוטנים ודבש במילוי שוקולד

איך גורמים לילדים לאכול קצת יותר בריא? מכינים להם עוגיות חמאת בוטנים ודבש מרכיבים טבעיים בלבד. ממלאים בממרח שוקולד ויוצרים עוגיות סנדוויץ' נפלאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את חמאת הבוטנים והדבש. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הווניל ומערבבים.
  3. מוסיפים את המלח, אבקת הסודה לשתייה והקמח המלא וממשיכים לעבד עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת ונוצר בצק.
  4. בעזרת כפית, לוקחים חתיכה מהתערובת ומעצבים בעזרת הידיים לצורת עיגול. מניחים על נייר האפייה וממשיכים עם יתר התערובת.
  5. מרססים מזלג בתרסיס שמן.
  6. בעזרת המזלג, לוחצים על כל עוגיה לאורך ולרוחב כדי לקבל דוגמה של שתי וערב.
  7. אופים בתנור החם כ-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
  8. מוציאים מהתנור ומקררים בתבנית, העוגיות יראו רכות מעט אך יתקשו אחרי הצינון.
  9. מורחים עוגייה בממרח שוקולד ומדביקים לה עוגייה נוספת כדי ליצור עוגיות סנדוויץ’.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 255.7 קק״ל 5115.0 קק״ל
פחמימות 36.1 גרם 721.3 גרם
שומן 11.2 גרם 224.9 גרם
נתרן 142.2 מ״ג 2843.7 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 118.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 56.0 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 60.1 גרם
כולסטרול 13.3 מ״ג 266.2 מ״ג
סידן 47.2 מ״ג 943.9 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 28.5 מ״ג
אשלגן 197.7 מ״ג 3954.2 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 18.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    אוריה כהן

    ניתן לשים את המילוי בעוגייה לפני האפייה. ממש בתוך העוגייה??!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody