עוגיות פיצוחים: ללא גלוטן, כמעט ללא סוכר וטעים עם הקפה!

עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל הפיצוחים יחד עם הסוכר, הדבש/ מייפל והחלבונים עד לקבלת תערובת אחידה. במידה ואתם רואים שהתערובת יבשה מידי הוסיפו עוד חלבון.

    מערבבים הכל בקערה גדולה. צילום: רום מילשטיין
    מערבבים הכל בקערה גדולה. צילום: רום מילשטיין

  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  3. על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצרים גבעות קטנות בעזרת כף - שימו לב שהעוגיות לא יהיו גדולות מידי כי אז הן פשוט לא יהיו קריספיות, או לחלופין ייקח להן יותר זמן לאפות.

    מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר באפייה. צילום: רום מילשטיין
    מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר באפייה. צילום: רום מילשטיין

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דק’, או עד שהעוגיות נהיות שחומות ויפות.
  5. מורידים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים עוד 20 דק’ - זה ייבש את העוגיות ויהפוך אותן לקריספיות.
  6. מוציאים מהתנור, מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.

    עוגיות פיצוחים: צילום רום מילשטיין
    עוגיות פיצוחים: צילום רום מילשטיין

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 190.6 קק״ל 2858.9 קק״ל
פחמימות 10.9 גרם 164.1 גרם
שומן 14.3 גרם 214.6 גרם
נתרן 32.7 מ״ג 490.1 מ״ג
חלבון 7.4 גרם 111.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 36.4 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 23.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 58.9 מ״ג 883.4 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 25.2 מ״ג
אשלגן 211.7 מ״ג 3176.1 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 20.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    אביטל דבורה

    טעיתם במרכיבי המתכון.כתבתם פעמיים גרעיני דלעת.נראה לי שהתכוונתם גם לגרעיני חמניות

      Avatar
      Foody Foody

      מיד נתקן. תודה על האכפתיות והעירנות 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody