עוגיות פיצוחים: ללא גלוטן, כמעט ללא סוכר וטעים עם הקפה!

עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם
עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.9 קק״ל 2863.7 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 164.0 גרם
    שומן 14.9 גרם 223.1 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 86.3 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 99.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 630.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 26.2 מ״ג
    אשלגן 199.0 מ״ג 2984.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.9 קק״ל 2863.7 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 164.0 גרם
    שומן 14.9 גרם 223.1 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 86.3 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 99.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 630.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 26.2 מ״ג
    אשלגן 199.0 מ״ג 2984.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
23 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל הפיצוחים יחד עם הסוכר, הדבש/ מייפל והחלבונים עד לקבלת תערובת אחידה. במידה ואתם רואים שהתערובת יבשה מידי הוסיפו עוד חלבון.

    מערבבים הכל בקערה גדולה. צילום: רום מילשטיין
    מערבבים הכל בקערה גדולה. צילום: רום מילשטיין

  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  3. על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצרים גבעות קטנות בעזרת כף - שימו לב שהעוגיות לא יהיו גדולות מידי כי אז הן פשוט לא יהיו קריספיות, או לחלופין ייקח להן יותר זמן לאפות.

    מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר באפייה. צילום: רום מילשטיין
    מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר באפייה. צילום: רום מילשטיין

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דק’, או עד שהעוגיות נהיות שחומות ויפות.
  5. מורידים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים עוד 20 דק’ - זה ייבש את העוגיות ויהפוך אותן לקריספיות.
  6. מוציאים מהתנור, מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.

    עוגיות פיצוחים: צילום רום מילשטיין
    עוגיות פיצוחים: צילום רום מילשטיין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פיצוחים: ללא גלוטן, כמעט ללא סוכר וטעים עם הקפה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    eli ben shlush
    Avatar
    Lea Bokovza
    Avatar
    ‫גליה כהן‬‎
הצג עוד

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    דליה

    יש אפשרות לעשות את העוגיות האלו ללא סוכר, או להחליף אותו בדבש, אם כן מה המינון?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הסוכר בדבש, יש להוסיף 1/4 כוס דבש למתכון במקום 1/3 כוס סוכר.

    Avatar
    נאווה בוזנה

    הן מקסימות הוספתי כפית קינמון וקמצוץ ציפורן וזה יצא מעולה ושכחתי חמוציות ללא סוכר תנסי

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות